tisdag 1 februari 2011

Favoritfärger..

...i inredningen var ämnet för fabrikens tisdagstema denna veckan. Jag är ingen färgstark människa varken när det gäller inredning eller klädval. På våren och sommaren har jag gärna färgstarka kläder när man är lite brun i hyn, men resten av året blir det mest beige, svart och vitt på kläderna. Detsamma gäller inredningens färger, det mesta hemma hos oss går i vitt, beige och naturnära toner med lite accenter i svart.. Jag satt och letade i mappen på datorn efter vilka färger som förekom mest och grönt är en av dem som poppar upp lite här och var i olika stilleben.. Som sagt blir det en del svarta detaljer också. Jag har försökt samla lite bilder nedan..
Som vanligt kan ni klicka på bilderna om ni vill se dem i större format.


Är det någon starkare färg som förekommer så är det oftast rött och rosa, jag som många andra av er gillar gamla handdukar, örngott och lakan med monogram och det får gärna följa med hem om jag hittar på loppisar eller auktioner..Vilka är era favoritfärger? Svara gärna också ni som inte har egen blogg. För att skriva en kommentar klickar ni bara i anonym under kommentaren. Klicka gärna in er till fabriken för att se de andra bidragen!
Tack för att ni kikar in här och för att ni lämnar så gulliga avtryck efter er ♥
Kram /Anna

10 kommentarer:

Mariah sa...

Beige och brun och vit är mina absoluta favoriter! Men jag skojar ju gärna till det med lite färg emellanåt! grönt så här när det nalkas vår !!!!!

Anna du ser ut att ha det SÅ fint!!! och organiserat!!! och din inredning har ju verkligen en röd tråd!!!! jag önskar jag var lite som du, för jag har en förmåga att blanda hej vilt =)

KRAM

Designe sa...

Åh så mycket fint du visar! Mina favoriter är nog vitt, grått, blått och rött, gärna i kombination. Men gillar grönt oxå...vill helst ha slitna möbler där det gärna får synas flera färglager i olika färger som nötts fram!:) Kram

Grodmamman sa...

Här är det mycket vitt, men jag gillar blått. Annars är det oftast naturfärger här hemma. Rött måste jag ha till jul, men några kuddar har faktiskt fått stanna kvar.
Kram

Madonnaliljan21 sa...

Hej!

Så vackert hem du har! Så vitt, vackert och underbart! Precis i min smak :) Hos mig är det mesta vitt men jag gillar att lägga till lite pasteller på våren och sommaren. På hösten blir det linnebeige istället.

Ha det fint!

Kram Jenny

Vita verandan sa...

Hej!
Vi har samma smak vad gäller färger. Så många fina grejer du har. Kom på att jag har nog ett sådant horn eller trumpet eller vad det nu är, liggande någonstans.


Kram Anna

Marie sa...

Ja, förutom vitt/grått då så är nog grönt och ljusblått min favoritfärg när det gäller inredning. Fast eftersom jag älskar allt vad blommor heter så är det ofta färgklickar lite varstans här hemma, gärna rosa.

Trevlig kväll!
Kram Marie

Maria - Villa Krutbruket sa...

He, he!! Prova att fråga, se vad han säger :))

Ser att det inte är långt kvar tills bebisen kommer. Vad roligt! Har ni kollat vad det är?

Kram Maria

Husprojekt Drömhus sa...

ååh ett horn & ååh en gammal registreringsskylt & ett så fint fönster :) samma saker jag har i mitt senaste inlägg, jättekul att se!!! Fina bilder!

Kram & ha en fortsatt bra dag,

tiina

Vintage House sa...

Mina favoriter är grönt och turkost...
I klädval är jag väldigt svart
härligt fina bilder
kram
sandra

envilsenloppa sa...

Oj så många fina bilder Anna !!
Din skolplansch är sjukt snygg !!
Mina favoritfärger i inredning förutom vitt är svart och grått , trist men sant ;-)
Hoppas du och maggen mår bra !!
Kraamisar