måndag 14 juni 2010

Matsalen

Hej!

Idag får ni se matsalen.. Jag har målat några stolar vita. Fler kommer det nog bli, men nu har vi iallafall tillräckligt många för att fylla ut någorlunda runt det stora bordet.. =)
Alla stolar är köpta på loppis och kostade max 75 kr per stol.

Jag tänkte att ni skulle få se hela matsalen från olka vinklar, så ni får en bild av helheten.. ;)


Vita stolar i olika former är fint tycker jag..

Här ser ni köket i bakgrunden. Skjutdörrarna ska antingen målas vita, eller så tar vi bort dem. Skåpet i bakgrunden ska jag måla.

Här ser ni tv-hörnan i bakgrunden, och min skänk som alltid byter föremål.. =) Fönstret i matsalen är gigantiskt stort och inte alls mysigt som det ser ut nu, men vi ska sätta spröjs på alla fönster är det tänkt..

Här ser ni pardörrarna och den öppna spisen. Pardörrarna kanske skulle bli finare vita.. ;)

Final view..

Som i alla rum finns det saker man vill göra för att få det lite mer lantligt.. men det får ta sin tid, just nu räcker inte tiden till allt vi vill göra.. sambon kämpar på med badrummet den tid han är ledig.. ikväll ska det kaklas. sen börjar snart den roliga biten där.. ;)
Ha det gott, så ses vi snart igen! Tack för att ni kikar in!
Kram /Anna

19 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Vilken fin matsal ni har, stor och ljus! Och så fint matbord ni har, det gillar jag verkligen :) Snyggt med de vita stolarna till. Och den öppna spisen, gud så mysigt :)

Ja det får ta sin tid när man håller på och renoverar och inreder. Jag menar, hur kul skulle de va om man kunde göra klart allt på en vecka, vad skulle man göra sen?!

Lycka till med allt :)

kram-kram

Hem ljuva hem sa...

Fina stolar du hittat, passar bra till ditt fina bord. Det är det som är kul mer inredning man gör lite i taget..fast det blir liksom aldrig klart...man kommer på nya ideer hela tiden :-)
Ha en fin kväll..
Kram Anneli

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Ja visst är tapeten läcker, den kommer från Intrade men kommer inte ihåg katalog namnet men den är relativt ny. Vad ljust och fint det är i ditt matrum, jag tycker absolut att du ska måla pardörrarna vita de kommer att bli jättefina...
Kram Marie

Grodmamman sa...

Menar du att det tar tid att renovera?;) Förstår inte vad du menar!:) Å andra sidan är man ganska nöjd efteråt då man fixat det mesta själv!:)
Fin matsal ni har, men jag skulle nog också måla dörrarna vita.
Kram

Ekomam sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ekomam sa...

Hej Anna! Vet att jag är urusel på att kommentera, men jag försöker läsa så ofta det går...

Jättefin matsal ni har verkligen, vad roligt med lite mera helhets bilder. Tänkte på ett par saker: om du inte är nöjd med skjutdörrarna-i barnrummet har vi hängt upp en gammal spegeldörr som skjutdörr, kanske skulle gå att hitta två som passar in hos er med? Har 10st på lager, hör av dig isf! Sedan ville du ju sätta spröjs i fönstren-har sett att flera "bara" har ställt lösa innerbågar i fönsterbänken för att förändra och få en mer lantlig stil. Kanske skulle vara något även för er? Eller dig kanske jag ska säga ;)
Må så gott! Kram Carolina

Unknown sa...

Blev så fint med vita stola, i min smak...Tänk vad det gör med lite färg. Jag tror dörrarna skulle bli fina vita också...
Hoppas det går bra på jobbet. Jag längtar så till min semester, vi får höras.
Kram Anna

Stina sa...

Så fint ni har det! Jag gillar bruna möbler blandat med vitt. Vi har mycket brunt här hemma för det mjukar upp lite.:-) Kram Stina

Domus Dulcis Domus sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Domus Dulcis Domus sa...

Så fint det blir med de vita stolarna av olika sort. Riktigt fint vore det nog också med vita dörrar men det vet du ju redan, eller? ;) Här hemma var det flera som trodde vi hade bytt fönster när vi satt upp spröjs så det kan verkligen bli pricken över i:et.
Härligt att ni har nytt badrum snart också, här händer det grejer! Kram Ulrika

Domus Dulcis Domus sa...

Råkade läsa en av dina kommentarer hos ekomam, att du skulle handla rabarber.... vet inte om du menade en planta eller bara rabarber? Här hemma brukar de växa så det knakar så om du är sugen får du gärna av mig. Vi brukar inte använda så mycket, om du vill ha en frodig planta så kan jag säkert dela med mig av en bit i höst.
Kramis igen!!

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Oj så fint det blir !
Gillar alla udda stolar , vill oxå ha så !
Ja visst finns det att göra heeela tiden , men snar tar vi semester va ?
Kraam/Lotta

Designe sa...

vilken härlig matsal! Den gör skäl för namnet verkligen! Så härligt med udda vita stolar, charmigt! Dubbeldörrarna skulle verkligen bli superfina i vitt! Ha en bra dag! Kram :)

Unknown sa...

Vad fint ni har det! Kul med stolar i olika modeller.

Lele (Petters syrra)

MiaMaria sa...

Hejsan!


Underbart med olika vita stolar....så fint!!!

Ser så stort och härligt ut och allt kan man inte göra på en gång även om man skulle vilja.

HA det så gott!
MiaMaria

Marie sa...

Vilken stor och härlig matsal ni har Anna! Jättefint med de udda stolarna och dörrarna skule ju bli kanonfina med lite vit färg.

Kram Marie

Vintage House sa...

Hej,
Det är alltid läckert med olika stolar och vilken stor härlig matsal...
Ha en ljuvlig onsdag
kram
Sandra

Unknown sa...

Hej!
Det blev jättefint med alla vita stolar runt bordet.
//Camilla

Karin - Mina Rum sa...

Så charmigt med udda stolar kring matsalsbordet. Den vita färgen "binder ihop" det hela på ett fint sätt.
Kram!