måndag 21 juni 2010

Lite nytt

Hej!
Nu börjar jag äntligen gå mot slutet på den här intensiva jobb-perioden.. ska göra inatt också, men sen är jag ledig till lördag kväll! Idag fick jag reda på att vår c-uppsats blivit godkänd- yey!!! Många veckors slit och tandagnisslan är över och vad skönt det ska bi med sommarlov från skolan. =)

Igår var jag och sambon på det stora möbelvaruhuset och köpte tvättställ till nya badrummet. väggarna är kaklade, det ska bara fogas och läggas golv, sen börjar det ta form! Även det har tagit ett antal veckor, eftersom sambon är vvs-installatör har han gjort det själv på sin lediga tid, mellan träning och matcher.. Han har dessutom bytt tjänster med en kompis som också renoverar badrummet och i utbyte har vi fått mycket värdefull hjälp med t.ex. kakelläggning. Elinstallationen till spottarna i taket har snälla Stefan hjälpt oss med- tusen tack till dig! Det är toppen att ha hantverkare i familjen och i vänkretsen.. ;)

Idag tänkte jag visa er ett par nya kuddar jag köpt. Den här är från ON design och interiör.

Den här x 2 beställde jag från HM home. Blev förskräckt när jag fick ett besked om att de var restnoterade, men sen kom de iallafall.. puh.. ;)

Kolla här då, vilka fina tavlor jag fått av svärmor! De har hon köpt på auktion för länge sen och hon tyckte de var "Anna".. de tycker jag med.. Tack Lisbeth! Har du ångrat dig så förstår jag dig! ;)


Nej, nu måste jag åka!
Kram /Anna

8 kommentarer:

Grodmamman sa...

Alltid bra med hantverkare i vänkretsen!:)
Vad kul att ni kommit så långt med badrummet, nu vill vi se bilder!;)
Grattis till att c-uppsatsen blivit godkänd också, skönt att kunna släppa det nu.
Kram

Kamomilla sa...

Underbara tavlor!!!

Joyforhome sa...

åhh vilka vackra tavlor :) och vilka kuddar :P helt underbara

kram Malin

Tidsmästarinnan sa...

TJohoooo och grattis till C-uppsatsen!! Hurra!!
Vad kul med nytt badrum, låter toppen med lite byteshjälp sådär. Ska bli spännande att se mer framöver (hoppas jag!)
Kram kram
Susanne

Mariah sa...

Grattis till godkänd c-uppsats!!! Va härligt ! Å va fina tavlor, mycket vackra! nu önskar jag er en fin midsommar och att du njuter av att vara ledig. Kram Mariah

Nordingården sa...

Så snygga kuddvar fr HM och tavlorna var bedårande! Grattis till avklarade test, ha ett skönt sommarlov! Mari.

Vita verandan sa...

Inte dumt att ha lite hantverkare i sitt umgänge! Särkilt när man ska göra så stora investeringa som badrum är. Är så nyfiken på hur det blir. Grattis till c-uppsatsen, vet hur det känns, men vi hade den allra sist så då var man liksom färdig...
Hoppas du får en skön ledighet sedan. Jag längtar till semestern så jag kan gå mitt itu:))
Ha en fin midsommar!
Kram Anna

STENLYCKA sa...

Grattis till C-uppsatsen.
Inte dumt att ha en hantverkare i familjen. Vilka söta kuddar och tavlorna var verkligen Anna!
Önskar dig en fin kväll, har just kommit in efter en liten stund i solen med en kopp kaffe. Nu skall jag sätta mig och skriva inköpslista för midsommarmaten som jag skall inhandla imorgon. Jag antar att jag inte kommer att vara ensam i matbutiken.
Kram Raina