tisdag 29 april 2008

Hej då! *vinkar*


Ja då var det äntligen dags! "vad är det nu" tänker ni. Jo, jag ska åka till Rom över helgen! Min sambos pappa har fyllt jämna år och bjuder därför med sig sina båda söner och mig till den mäktiga huvudstaden för några dagars kulturella äventyr och trevligt umgänge. Jag hoppas även på en rejäl dos med shopping.. Jag tänker iallafall smyga runt och drömma runt de lyxiga butikerna och kika på de dyra märkena, men jag tror inte min plånbok låter mig ens gå in i någon butik med namnet Dolce & Gabbana, Prada eller liknande.. Då skulle den nog få stroke!


Ja, nu kanske jag borde börja packa, eller? Njae, jag hinner nog titta runt hos er lite.. och så måste jag deklarera, och betala räkningar, duscha (jag kom precis hem efter ett lopp på 5 km så jag är lite småsvettig..) och vad i hela fridens namn ska man ha med sig?? Jag har en tendens att tro att jag kommer använda hela min garderob när jag åker bort! Jag försöker vara sträng mot mig själv och rensa bort hälften efter jag packat "klart". Ändå blir det alltid så att jag kommer hem med hälften av kläderna oanvända! Hur lyckas man?


Ja då återstår bara att önska er en trevlig Valborg, första maj, kristi flygare (och allt vad det nu är de närmaste dagarna)!
Kramar till er alla! Och ett stort tack för alla lyckönskningar till tentan och goa kommentarer om min gungstol och örngottet!
///Anna

14 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

Haj vännen!!
vad härligt att få en tur till Rom... det är så vackert där ska du veta..men dyrt..ja det är det..ursnygga kläder!!
maten är gudomlig..var ni än äter någonstans bjuds det oftast på förstklassig mat!!

När min pappa fyllde jämntbjöd han också mig och mina två bröder till london.. kul!!

ha det nu så jättemysigt och gratta pappsen!!

Mycket du ska hinnamed innan..hua!!


KRAM A-C

MormorRuthsAnn sa...

Vad härligt att få åka iväg så där en helg! Riktig lyxkänsla, ha det så underbart, härligt, shoppigt och matigt du bara kan!!

Oj, vad jag känner igen mig när det kommer till kläder när man skall resa. Tänker alltid...det är bättre att ha lite extra med sig en tvärtom, bra motto tycker jag!

Kram, ha en underbar resa!
Ann

MiaMaria sa...

Men så härligt att få åka till Rom.
Hoppas du får det riktigt mysigt och underbart på resan.

Och kläder brukar man ju a med sigalldeles för mycket,man lär sig aldrig.....shoppa på.

Ha´nu det så gott i Rom!
Miamaria

My Lovely Things sa...

Hej Anna!!

Åh vad härligt med Rom..

Önskar dig en underbar resa..Tänk vad mycket vackert du kommer att se..

Hoppas att du hittar plånboksvänlig shopping med..
kram anna

Tidsmästarinnan sa...

ha en riktigt härlig resa och berätta allt för oss när du kommer hem!
Rom... åååh, vad härligt...

Kram!

Grodmamman sa...

Ha en underbar helg i Rom! Vi firade min sambos 40-års dag och hans pappas 65-års dag på Cypern i höstas. Det var inte alls fel! Hoppas att du hittar något kul på shoppingturen.
Trevlig Valborg!
Kram

Jes/Vita villa vila sa...

Tack för dina rara ord hos mig, blir så glad varje gång!

Men ÅÅÅ vad mysigt att åka till Rom, underbara stad!!!

Kram/jes

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Åh vad kul att åka till rom. Fick en resa av min sambo när jag fyllde i januari men vi har inte lyckats hitta en tid i tillvaron som passar för en resa men snart hoppas hoppas...Du måste berätta sen hur det var och lite tips på roliga inredningsaffärer
kram//Marie

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken lyx att bli medbjuden till Rom, trevklig resa! Mari.

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Men så avundsjuk jag blir =) Ohh så härligt att få åka till Rom! Hihi själv ska jag också utomlands...till Finland, Torneå!

Trevlig resa!!!

Kramisar Anita

Anonym sa...

Åh din lyckans ost som ska till Rom! Passa på att smaka gott vin och god mat samt shoppa loss lite smått, de har säkert antikaffärer där med :-) Kram kram!

Karin i Villa Grå sa...

Åååååååååååh, Rom..! Vilken lyx! Jag hoppas att du har det helt underbart ljuvligt och att du skämmer bort dig själv ordentligt!

Kram!

Karin

faster atta sa...

Så härligt att få flyga ut i europa en liten stund! Hoppas att ni haft det riktigt trevligt, och att du inte ruinerat dig på prada... ti-hi..

bykerstin o. butikblandannat sa...

Å va härligt att resa! Står just nu i en italiensk delikatessbutik och jobbar... Skulle gärna resa dit ;) Mysigt med gungstol och kudde. Ha det gott! Kram Kerstin