söndag 21 september 2014

Nu längtar jag..

...faktiskt efter höst. Får man lov att säga det högt? ;) Såklart är det jätteskönt med sol och värme, men jag som älskar de kyliga höstdagarna som bara kan vara i september-oktober, vill ha lite mer av just den kylan nu.. solen får såklart gärna lysa, men lite högre kallare luft får det gärna bli. Jag har börjat känna den litegrann, men vill ha mer! :)
 
Jag vill klä på mig lite lager på lager, kängor, stövlar och sköna scarfes, koftor..
 
Här har ni mina stövlar från Ilse Jacobsen, som jag köpte för säkert 5 år sedan men älskar lika mycket fortfarande. De är både praktiska och fodrade, men också fina nog att ha en regnig dag när man ska ut på lite ärenden.
Fotot är taget av Anneli fotograf Ögonblick på vår bröllopsdag.
 


Veckan har bestått av trevligt umgänge, långa promenader, babysim och hemmafix. I fredags hade vi ett par kompisar och deras lille son över på mat, mycket trevligt. Igår åkte jag och en god vän på loppis de lux hos Carina, sen vidare till närmsta köpcenter för lite snabb shopping. Vi småbarnsmammor var så upptagna att hinna handla lite att vi glömde lunchen! Papporna i huset fick ha barnen medan de grejade med diverse projekt. ;) På kvällen åkte vi till min bror och hans fina familj för ännu mer trevligt umgänge.
Nu på morgonen när jag matat Tage somnade han om, men inte jag. Jag låg och funderade på allt jag vill göra hemma.. så till slut smög jag upp, kokade mig en kopp kaffe och satte mig i soffan med en tidning, underbart!
 
Jag känner att jag "lagt av mig" när det gäller inredningen det sista, men jag är väldigt sugen! Just nu har jag väldigt stor lust att plocka om här hemma och göra höst, rensa ur och kanske sälja lite ur förråden o.s.v. Vi får se hur mycket tid jag får till det, mitt i renovering och småbarnsliv.. ;)

Önskar er en fin söndag!
Kram Anna

Inga kommentarer: