fredag 18 juli 2014

Semester och prickar

Hej fina! 
Ursäkta dålig uppdatering här, jag har fullt upp av att njuta av sommaren. :) 
Åtminstone gjorde jag det. 
För två veckor sen njöt vi av sol och bad i Halmstad över helgen. 


Förra veckan åkte jag till mina föräldrar i stugan några dagar, då mannen jobbade och ville ägna ledig tid åt altanen. Vädret var toppen och jag njöt av båtturer, joggingtur, kvällsdopp, god mat och mycket skratt.  


På torsdagen kom Christofer ut till oss på kusten och vi njöt några dagar till.. Sol, salta bad, solnedgång över grundsund, morgonmys med våra älskade barn.. 

Och till sist åkte vi hem via Lysekil där vi åt lunch med svärfar på NH5 som är en av mina favorit-restauranger. 
I måndags hemma och redo för lite semestervardag kom oväntat besök.. 


Så denna veckan är vi isolerade, vilken tur för vår lilla älskling att värmen avtog under några dagar, nu har det varit lite mer human sommarvärme när huden kliar och gör ont. Men vi kämpar på, snart kan vi träffa människor igen och jag håller tummarna för att lillebror slipper få det nu, bara 5 mån gammal. Får han det är det inte mycket att göra åt men man kan ju hoppas. 

Kram till er, från en lite rastlös och trött Anna

(Men altanen går framåt iallafall...;) ) 
2 kommentarer:

Fröken Lycklig sa...

Härliga dagar på kusten och Halmstad ni haft!
Usch för kopporna hoppas lillebror klara sig och att S snart är frisk! Nyfiken på eran altan spännande å få se resultat! Kram

Lilla huset på prärien sa...

Åh vattenkoppor mitt i sommaren - det är ju inte kul alltså. Och så är det som ett brev på posten att de andra barnen får det efter ca 2 veckor (om man har fler barn, vilket ju många av oss har). Hoppas allt flyter på smärtfritt trots allt!

Kram J