torsdag 26 juni 2014

Lekstugan

Hej! 
Hoppas ni mår bra! 
Vi har njutit av fint väder ett par förmiddagar, med sol och värme. Härligt! Ett par eftermiddagar har det kommit åsk-skurar och vi har kurat inne med lite pyssel och fix. 
Igår fm fick jag sitta och sola en stund medan Tage sov i vagnen och Signe lekte. Då passade jag på att knäppa ett par snabba bilder på hur lekstugan blivit utvändigt. Vi har målat både utsidan och insidan. Blev lite skillnad eller hur. Vi valde helt vit. Förhoppningsvis blir huset vitt så småningom också. ;) 
Den söta lilla solstolen hittade jag i en mysig butik i Växjö under vår helg i Småland för några veckor sen. Nu är det bara det roliga kvar- inredningen! 

Kram Anna 5 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Så himla fin! Ska bli spännande att se inredningen sedan! kram Mia

Hem och Lycka sa...

Så himla fin! Ska bli spännande att se inredningen sedan! kram Mia

Dagdrömmar och verklighet sa...

Ja den blev himla fin lekstugan! Hoppas O ser hur fint det blev med vit färg på lill-huset då så kanske stor-huset också får sig en omgång.. =)

Stolen är ju urgullig!

Kram malin

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så roligt med en lekstuga, tänk så mycket dina barn kan hitta på och leka med där. Jag och brorsan hade lekstuga, där var vi jämt.
Kramar/AM

Erika sa...

Åh vad kul med lekstuga. Har precis hittat till ditt krypin och måste bara fråga om du bor i Lidköping? Såg att ni var uppe på kinnekulle i ett tidigare inlägg och känner igen flera platser i din blogg :)
Ha en fin kväll!