måndag 26 december 2011

Lugnet före stormen

Hej!


God fortsättning! Hoppas ni hittills haft en mysig jul. Vi har haft det toppen, en perfekt jul om ni frågar mig. På julafton kom C:s pappa och bror på lite jullunch. Sen gick vi och smågrejade lite. Såhär såg det ut ett par timmar innan gästerna skulle anlända, jag gick och dukade klart medan C busade med Signe i soffan. Om ni tittar noga på översta bilden så ser ni dem nog.. ;) (På nedersta bilden ser ni hur busig vårt lilla charmtroll är.)

Före Kalle Anka anlände min stora familj. Vi hade det supermysigt hela eftermiddagen och kvällen. Signe och hennes kusiner fick såklart ett berg med julklappar. Signes första möte med tomten gick bättre än väntat. hihi. Igår gick vi en promenad, åt lite lunch och slappade i soffan. På kvällen va vi hos C:s mamma och åt kalkon. Då fick Signe ytterligare ett berg med julklappar.. :)

Idag är sambon på jakt, ikväll ska han ev. titta på fotboll så jag och lilla stumpan går än så länge i pyamasarna och bara tar det lugnt. :)

Imorgon visar jag kanske några av Signes julklappar. Ses då om ni vill!

Kram /Anna

5 kommentarer:

Lucie sa...

En hög med kärlek och lycka under 2012. Lucy

STENLYCKA sa...

♥ God fortsättning på Julen!
Vilken liten goding! Man smälter som smör av det leendet!
Underbar dukning!
Den här julhelgen känns som den var slut innan den riktigt hann börja..... imorgon jobb för mig....vill inte.... varför tog dumma jag inte semester....
Önskar dig en riktig bra vecka!
Kram Raina

Grodmamman sa...

Söt hon är!:)
God fortsättning till er!
Kram

Vintage House sa...

hej

så härligt ni har det och kanonfint med handdukarna...
Vilket litet charmtroll

ha edet så härligt
kram
sandra

Jenny sa...

Hej Anna!
God fortsättning! Ni verkar ha haft en riktigt mysig julhelg!

vad sööt hon är lilla Signe, ett riktigt charmtroll:)


Kraam Jenny