onsdag 23 mars 2011

Jag tar till flaskan

.. när jag inte har något annat att visa!

En glimt av det som finns på skänken i köket, som fortfarande inte fått några hyllor. Helt sanslöst vad lite tid som finns just nu.. Någon idé att blogga är frågan.. men jag har fortfarande förhoppning om att det ska bli bättre när vi fått mer rutiner. Veckan som gått har Christofer varit borta på resor med jobbet. Jag, Signe och Frasse har klarat oss ganska bra, men när de två gnyr samtidigt så ökar stresshormonerna några snäpp! ;) Har fått massor med hjälp av snälla familjemedlemmar, annars hade jag nog varit ännu mer sliten nu än jag redan är.
Imorgon ska jag klippa mig och få bort färgen ur håret (Ja, jag har varit mörkhårig och ganska kortklippt sen i vintras..) Det ska bli så skönt! Min mamma är snäll och tar hand om lillsnuttan så länge..

Kram på er! /(M)amma med önskan om fler timmar / dygn

8 kommentarer:

Ekomam sa...

Hej Anna! Fina bilder som alltid bjuder du på iaf! Du har min fulla förståelse, och jag tror absolut inte att någon annan tycker något annat heller.

Här håller vi som bäst på att försöka lägga upp "första-tiden" med bebisen så den blir så låååång som möjligt, och att jag får chans att anpassa mig i mild dos till en början! Det kommer nog inte att bli det lättaste att få ihop mattider för bebis, mattider för storebröderna OCH samtidigt någonstans själv få i sig näring, lagom så man kan passa in bebisens nästa mål.....huuua! Men, som sagt, vi tar det lite i taget ;)

Kram kram

Grodmamman sa...

Ja, jösses! Den där första tiden är inte alltid lätt. Vi hade det ändå annorlunda med vår son då han föddes för tidigt. Första tiden hemma var han redan "inställd" på mat var fjärde timma, sov hela nätterna och sov mest mellan måltiderna. Kan ju säga att vi fick en chock när vi fick dottern som föddes nästan två veckor över tiden, som skulle ammas hela tiden på kvällarna och som helst skulle bli buren hela tiden... Men det blir bättre!:) Samtidigt kan jag ibland sakna den där tiden, även om jag var dötrött emellanåt.
Ta hand om er och ha inga krav då det gäller bloggen!
Kram

I mina gömmor sa...

Ja, snacka om att det var kaosigt i början! :-) Tur att det är en kort period.
Visst är det vardagslyx att klippa sig och bli snygg i håret, en stund när man bara kan slappa!

Kram från Malin

Orginella sa...

Håller med föregående talare - fina bilder du visar! Har läst här ett tag utan att kommentera men precis alldeles nyss sprang jag på din mamma här på förl i trollh. Tog en stund innan jag kopplade att ni hänger ihop men till slut trillade poletten ner! Idag "firar" jag 7 v sedan vattenavgång v 21+1 o bebis är otroligt nog kvar i magen o verkar ha det ok. 5 v på sjukhus (de första fyra i gbg) är inte det roligaste jag vet m tre små godingar hemma men vad göra?!? Hoppas på åtminstone 5 v till innan bebis vill titta ut:)
Härligt att läsa att det går bra för er. Lycka till i framtiden!
Kram Malin Kjellberg

Tidsmästarinnan sa...

Hej vännen,
oooohhh, jag kommer ihåg det så väl! Den där första, intensiva härliga jobbiga tiden :-)
Låter skönt att ni har familjen till hjälp också.
Stor kram till mamma Anna!
Susanne

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Stort stort Grattis Anna till dej och lilla Signe !!
Va roligt att allt har gått bra och passa på att njuta nu av din lilla !!!
(Jag är ju så dålig på att fara runt i bloggland nu så jag hänger inte med ibland .)
Många kramar/Lotta

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Ja jag kommer ihåg hur det var även om det är längesedan. Det är t o m svårt att få tid till att duscha i lugn och ro. Men du den första bebistiden går fort så försök att njuta, du kommer hinna med det du vill greja med senare.
Ha en bra vecka
kram Marie

Nadine sa...

Très beau blog avec de très belles photos