torsdag 2 september 2010

Nu är det tid för..

tända ljus!

Ok att sommaren gått alldeles för fort och att det blivit alltför kallt redan.. men på något sätt gillar jag det ändå. Iallafall när vädret är som idag; soligt och härligt här i västsverige! Jag älskar den klara höga luften.. På kvällarna är det becksvart ute redan före nio och man får passa på att mysa inne med tända ljus. Här har jag tänt vår ljuskrona över matsalsbordet.


Ikväll ska jag packa. Imorgon bitti drar jag till Stockholm med jobbarkompisar från förlossningen, det är den årliga Tjejmilen-resan på schemat! Ska bli skoj, även om jag inte inriktar mig på partyt den här helgen, haha- det får bli shoppingen som får min största energi. På söndag tänkte jag gå runt milen tillsammans med mamma. Eftersom jag bara hann springa ett par gånger innan jag blev gravid och sen mått väldigt illa har jag inte brytt mig om träningen iår. Det får bli en morot, kanske inför nästa år.
Annars är det mycket roligt på g just nu, nästa vecka börjar min tre veckor långa praktik på ambulansen, ska bli spännande! På onsdag är det ultraljud! Det ska bli skönt att få bekräftat om det verkligen finns en liten därinne.. =)
Ha det gott i helgen vänner!
Jag hoppas att jag snart har lite roligare saker att visa för er, förstår att ni tröttnat på mina oinspirerande inlägg..
Kram /Anna

6 kommentarer:

Nettan sa...

Hej!
Ja visst är det mysigt med ljus!
Lycka till på tjejmilen :-)

Domus Dulcis Domus sa...

Här packas det för fullt också inför tjejmilen! Återstår att se om ses i storstan då?
Spännande med ultraljud, det var liksom så bekräftande liksom, en häftig upplevelse!
Kramar från Ulrika

Grodmamman sa...

Jag var ute idag och sprang 7 km på nytt personbästa, så vem vet, jag kanske klarar mitt mål på söndag!:) Kanske vi ses på tåget imorgon... Har inte packat än, då jag tvättat en del av det jag ska ha med mig nu ikväll, får bli imorgon bitti!:)
Visst är det mysigt med tända ljus nu också.
Spännande med ultraljud!
Kram

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vad mysigt att vänta barn, det är alltid så spännande att gå på första ultraljudet. När jag väntade sista barnet (nr 4) såg vi att det var en liten tjej på bilderna.

Härligt med en resa till Stockholm och att delta i tjejmilen. Spännande att se vad du hittar för skoj på shoppingen.

Ha en riktigt trevlig helg!
Kram,
Regina

Mariah sa...

Hur skön sommaren än är, så är det mysig med den där extra tröjan, en filt och massa tända ljus! Vilka fina bilder jag såg från Mallis Anna!! Å va vacker du är =) kram Mariah

Marie sa...

Så här går det när man har haft alldeles för lite tid att blogga, jag har totalt missat att du är gravid!!!! Ett stort, stort GRATTIS Anna. Vad glad jag blir! Spännande med ultraljud, det är en häftig upplevelse när man ser sitt lilla barn där inne i magen.

Kram Kram
Marie