fredag 9 april 2010

Ny takkrona

Halloj!
Hur har ni det? Nu när det är helg och allt! =) Fast jag ska plugga så jag får inte så mycket helg, men lite ledigt ska jag ha också, annars stupar jag..
Kom precis hem efter en promenad med Frasse, så skönt det var ute! Jag gick i bara tröja och såg till och med vårens första fjäril.. Idag har jag varit på S-HLR utbildning, det var riktigt skoj. Vi fick öva flera olika scenarier och läraren var super.

I början på veckan hände något tråkigt. Ni vet våra vänner Elin och John? Det var inbrott hemma hos dem, i måndags kväll någon gång mellan 17 och 20.30.. fatta vilka fräcka tjuvar- då är det ju knappt mörkt ute! De fick med sig både tv, dator, smycken och pengar.. Elin och John- jag lider med er!

Igår kväll gick jag och samlade ihop fotoalbum, värdefulla smycken, minnessaker och den externa hårddisken där alla kort ligger och låste in allt. Jag menar vad är det för mening att ha ett kassaskåp om alla saker man är rädd om inte ligger däri? Eftersom vårt hus är ett gammalt kommunhus har vi turen att ha ett arkiv/kassaskåp. Men jag har blivit så orolig efter att detta hände- hela tiden tycker jag att hör fotsteg i huset, ser konstiga bilar på kvällen o.s.v.

Jag tänkte att ni ville se min takkrona jag hängt upp över matsalsbordet. Om ni undrar varför det knappt finns några stolar så är de i garaget och väntar på att målas vita! Jag vet inte när jag ska hinna bara.. varenda helg och veckodag är uppbokad.. så det får bli kvällsarbete.

Enkelt och lite rustikt.. =) Me like.

Bra krona som går att variera i det oändliga också, nu får det kanske bli lite ris runt, eller en slinga murgröna.. Men den är fin som den är också tycker jag. För 40 kr kan man ju inte bli mer nöjd.. ;)

Trevlig helg!!
Kram /Anna

2 kommentarer:

Grodmamman sa...

Mycket bra pris för den fina takkronan!:)
Pratade med dotterns fröken idag och de hade haft inbrott i ett hus på deras gata. Hon ville installera larm nu. Otäckt när det händer sådant där.
Ha en bra helg och lycka till med studerandet!:)
Kram

Kamomilla sa...

Åh fy så otäckt!!!

men takkronan är fin, den passar som hand i handsken där!