söndag 21 februari 2010

Pyntrockad!

Hej!
Hoppas ni haft en trevlig helg! Tack för alla gulliga hälsningar om min egengjorda tavla och skoj att så många vill vara med i mitt lilla lotteri.. ;) I helgen har vi liksom många andra varit insnöade. Och då menar jag inte bara i huvudet.. ;) Det har kommit så mycket snö så man tror knappt att det är sant! Vi har skottat så vi är alldeles möra i kroppen, och ändå har vi bara gjort det mest nödvändiga så bilarna kommer ut. Sambon har varit hängig idag men det är tur att jag har svärmor som hjälper till massor. Hon bor nämligen här nu i några veckor eftersom det är stambyte i hennes lägenhet.
I torsdags hade jag salstenta i läkemedelsräkning 2, och i fredags hade jag redovisning och inlämning av en hemtenta. Så ni kan tro att jag är nöjd nu när de är gjorda.
Idag visar jag resultatet av rockaden som gjordes här i veckan. Jag fick en energikick efter sittande framför datorn med tentaskrivning och började rensa i flera rum samtidigt precis som vanligt, och sen var jag tvungen att flytta om lite grejer också. Skolplanschen hamnade på knoppbrädan i hallen. Jag tyckte den gjorde sig ganska bra där.

Ni kanske börjar ledsna på min knoppbräda nu.. men det är ju så när man är nöjd med ett ställe- då pyntar man ofta om där- har ni märkt samma sak?

Imorgon är jag ledig och då tänkte jag ta tag i några måleriprojekt som står på kö.. =)

Ha en skön söndagkväll!
Kram /Anna
PS. Jag har ute ett par saker på tradera, t.ex. ett gammalt pepparkar i silver/nysilver, 4 stora trådrullar och ett lock till en terrin. Klicka HÄR om du är intresserad.

8 kommentarer:

Kamomilla sa...

Vad fint du har det i hörnan! me like!

Grodmamman sa...

Skönt att tentor och hemuppgifter är gjorda.
Kul att pynta om lite, men mer snö vill vi inte skott nu!:)
Kram

Love and be proud sa...

Hej Anna! Så fint du har det...och vilka underbara bebisfossingar ;) så söt!:)

lottens vita och gröna sa...

du har sååååååå fint på din bräda...måste leta fram min skolplansch, undrar sa flundra var den är...måste kika på tradera rå!
varmkram anna//lotten

Unknown sa...

Hej!
Ja en hemsk dag var det i lördags, men men nu hoppas vi inte att det kommer lika mycket snö igen. Fint med knoppbrädan, gör ingenting att du visar den igen. Skolplanschen var har du fått tag på den?
Skön känsla när man har klarat tentor....lever man på ett tag tills det är dags för nästa:)
Kram Anna

Jennyshemochharmoni sa...

Knoppbrrädor är ju verkligen användbara! Där kan man ändra och dona utan att göra nya hål :) Ser jättefint ut Anna! Skönt att du fått lämna in dina uppgifter också, kan tänka mig att det känns som en lättnad :) Ha en bra dag, sköt om dig! KRAM

Stina-Minas Fina sa...

Gamla skolplanscher är kanon! Jättefint :)

kram Kristina

Millas hem sa...

Hej Anna!

Det är på Lindex jag köpt strumporna som jag visade!

Fint du gjort!

Kraaam