måndag 27 juli 2009

Nygammalt porslin!

Hej!

Jag gör ett snabbt inlägg idag, vi ska nämligen åka på semester strax. Ska bli skönt! Igår trodde vi inte att vi skulle kunna åka. De som skulle passa Frasse har också hund (Diva, som jag visat tidigare) och nu hade hon börjat löpa i helgen. Ingen bra idé att låta dem vara ihop då alltså.. =) Så vi ringde runt lite desperata igår kväll, och såklart var det räddande ängeln svärmor som ställde upp igen! Du är ju bara bäst.. Ett STORT fång rosor till dig!

Idag visar jag lite köks-saker jag fyndat det sista.

Dessa...


och dessa.. =)

Tillsammans med mina nysilver-bestick kan jag nu duka fint. Liknande glas finns på Åhlens, jag hade planerat att köpa sådana när jag hittade 6 st på loppis för 10 kr styck! Perfekt! Skålarna tycker jag är superfina.. De fick jag ge 10 kr för.. för alla fyra! Sen ringde min bror och sade att de hade hittat likadana på Gekås, som de köpt till mig! Jag vet inte om de räknar med att bli bjudna på Österrike-kväll igen kanske..? ;) Tack så jättemycket J & F!

I helgen som var hittade jag en pärla på Västkusten- en butik i ett gammalt sekelskiftes-hus-fullt med underbara ting, som gamla möbler, nyare tyger och detaljer m.m.! Det visar jag när jag kommer tillbaka från semestern, men nu tar jag en paus!

Ha det gott vänner, nu håller vi tummarna för att sommaren kommer tillbaka eller hur?

Kram /Anna

5 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Så himla fina skålar, jag har två likadana och letar några till. Glasen är underbara!

Trevlig paus!

kram Mia

Domus Dulcis Domus sa...

Du fyndar du! Ha en trevlig semester, hoppas ni får lite sol och bad.
Kram Ulrika

Lallis - liv och leverne sa...

Vilka fina skålar!
ha en fin måndag, söta du
kram Lallis

Karin Krut sa...

Hej Anna! Hoppas du har en skön semester :) med lite fint väder också ;) Skålarna och glasen är verkligen fina
Kram Karin

Tidsmästarinnan sa...

Halloj goaste Anna,
jag är också helt såld på de där supersnygga glasen... vilket fynd! Ha det nu så himla skönt på semestern, och jag blev ju väldigt nyfiken på ditt roliga ställe du hittat... :-)

Sommarkram!
Susanne