fredag 10 juli 2009

Vi gläntar på dörren...

..till vårt nya hem!

Nu har vi en matsal! Här ser jag framför mig ett gammalt rejält stort bord, en kristallkrona av något slag, och linnelängder som gardiner.. Men tills dess får det se ut såhär.. =)Hej alla plommon-gurkor!
Nu har vi röjt konstant i flera dagar med STOR hjälp av svärmor.. Eftersom vi tog över Christofers barndomshem fanns och finns det mycket kvar.. De generösa ytorna i huset gör att vi kan förvara mycket, men vi har slängt massor och ska skänka massor till välgörenhet. Så skönt tycker jag! Christofers mamma vet ju vad som tillhör vem och har, kan man säga, intresse för att städa! Våra dörrar har därför tacksamt öppnats inför hennes hjälp.. och vad som för några dagar sen såg ut som ett världskrig, har nu förvandlats till stora ytor.. Jag undrar vart allt tog vägen? ;)

Man kan säga att allt har blivit utplacerat provisoriskt, en del möbler ska vi inte ha kvar, men vi måste ju tapetsera, måla och köpa några nya möbler. Tills dess är det toppen att ha lite att fylla ut med! Sakerna på skänken och tavlorna blev bara utplacerade på måfå av svärmor men jag tyckte att det blev ganska snyggt! =)

Tavlorna tex gjorde sig väldigt bra där tillsammans tycker jag. Olika färger och material som blir snygga ihop. Det gamla fönstret som står längst till vänster är relativt nyinköpt.

Vi håller för tillfället på för fullt i sovrummet. Det visar jag först när det är klart. Nästa gång visar jag ett par saker jag längtar efter att få använda..

Trevlig helg!

Anna

7 kommentarer:

My Lovely Things sa...

Hej Anna Vännen!!
Va roligt att få se en glimt av ert nya hem..Va härligt med en matsal..Det ser jätte fint ut..
Härliga ytor..

Va gott att ni har fått hjälp av svärmor!!

Lycka till med allt..
s..va kul att ha ett helt hus att fylla med loppisfynd..

Kram Anna

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Kul men jobbigt att flytta. Jag vet för håller på med samma sak. Packar och packar men det tar aldrig slut. Många resor till tippen har det blivit och även en det annonser på blocket. Vi ska ha ett tillfälligt boende tills nya huset är klart så det mesta ska magisineras. Ska bli kul att se ditt nya hem växa fram.
Ha de gott
Kram Marie

Grodmamman sa...

Vad roligt att äntligen börja få lite ordning! Känner igen det där med kaos, det var det här med när vi flyttade in. Som tur var så hade vi hela gillestugan att lasta in saker i, sedan fick man ta en låda i taget!:)
Är övertygad om att det kommer att bli jätte fint när ni är klara!:)
Kram

Ekomam sa...

Härligt Anna! Att ni fick er ett hus till slut ändå,bara så där! Vilken toppen hjälp ni måste ha i L! Avis på dig för det, här hemma hos oss är det vi själva som får driva allting, ständigt motarbetade!
Längtar så efter att få se mera av renoveringen! För det kan man väl kalla det även om man inte gör en hel omvändning! Lycka till, och slit inte ut er! Kramar Carolina. ps. hör av dig om ni behöver en extra hand som håller tapetvåder. Jag vet av erfarenhet att det skulle vara bra med bläckfisk armar då! ds.

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

ÅÅ så kul..så fint!! Så skönt det måste va..mins när vi flytta in i huset!! VILKEN KÄNSLA!!!!!

Ha det gott vännen!!

Trevlig Helg!!
~~♥Kram Millan♥~~

Bella sa...

Vad härlig den vita skänken är! Hittade en sådan på blocket igår, för 400:- men när jag fick måtten så visar det sig att den inte går in här. Störigt värre, särskilt som vi planerar flytt, men man kan ju inte bara handla på sig en massa i väntan.

Snygg är den i alla fall.

SPännande att få kika in i ditt nya hem.

Kram

Malin sa...

Hej Anna! Jag sitter på Trädgårdsg hos M o E o väntar på att Rock band ska dra igång (guitar hero band)! Jag tycker att det är väldigt roligt att ni har köpt hus i Stora L o är säker på att det kommer att bli väldans fint! Vi hörs imorgon vännen, vill höra om kvällens bravader då o se kort! =) Kram Malin