måndag 13 juli 2009

Jag längtar till hösten...

.. nej kanske inte riktigt, men nästan.. Jag väntar nämligen ivrigt på de höstkvällarna när vi får njuta av de förmåner som husköpet ger oss.

Ett;

Att kunna mysa framför inte en, utan två öppna spisar. Detta är den i matsalen. Vi har en i hallen på övervåningen också.

Två;

Ett alldeles eget badkar med bubblor att kunna slappna av i... =)

Andra saker som jag väntat på är såklart att få större ytor. Äntligen kan vi ha fler personer än tre hos oss på middag samtidigt.. för att inte tala om alla garderober och en hel källare! Tvätten, kläder, dukar, ja allt kan förvisas till skrymslen så att de inte syns! =)

Jag är extra lycklig idag.. Dels för fina upplevelser från helgen, vi var på bröllop.. Ett vackert bröllop och middag på ett slott.. Det var så fint! Stort tack A & R för att vi fick äran att vara med och fira er stora dag! En annan anledning är att en golvslipare varit här ikväll, under tiden jag var på massage (Du är bäst R) och för att svärmor varit här igen och hjälpt oss.. Jag kom alltså inte bara hem med mer avslappning och mindre ont i musklerna, jag kom hem till lagad mat (Du är också bäst L), rensad källare och till ett grovslipat trägolv i sovrummet som blir bättre än vad jag hoppats på! Efter ett par veckor av bakslag är detta precis vad vi behöver.

Nu ska jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna! Tack alla ni runt omkring oss som ställer upp! Med flytthjälp, städ- och röjningshjälp, råd och tips, hundvaktning, matlagning, skjuts från bröllop och mycket mer.. Tack för att ni finns!

Kram /Anna ♥

6 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Härligt med vänner och släkt som ställer upp och hjälper till, såna vänner skall man vara rädd om..

Hoppas leendet finns kvar idag och att dagen blir en bra sådan..

Kram
Mia

Grodmamman sa...

Härligt med all hjälp ni får, det behöver man när man köpt hus!
Förstår att du längtar till hösten, men än kan den allt vänta ett tag!:)
Kram

Hjärtans sa...

Hej! Visst är det skönt med vänner och bekanta som kan hjälpa till. Badkaret såg väldigt inbjudande ut...Kram

Jennyshemochharmoni sa...

Hej Anna!
Så roligt att läsa om er flytt! Huset ser jättefint ut! Verkligen skönt att ha en sån härlig helg när man gör en massa bygg och flyttsaker, sånt tar på krafterna! Sköt om dig så mycket! Stor KRAM

Karin Krut sa...

Hej Anna! Jag känner verkligen igen mig i din längtan. Min befinner sig dock lite längre bort än till hösten :) Jag brukar titta längtansfullt på kakelugnen när jag är i stugan och drömskt tänka på när vi ska sitta där och lyssna på en sprakande brasa när vintern viner runt knutarna :)
Vilken härlig svärmor du har! Jag har också tur som har en sån :)
Ha en skön helg
Kram Karin

Vita små hjärtan sa...

Ja hösten är väl mysig och har sin charm...
Ha de gott/Agnetha