torsdag 23 juli 2009

Fynd-visning i Villa Skattkammare

God kväll!
Idag tänkte jag visa några av mina senaste fynd..

2 ramar tycker jag blir ett snyggt stilleben, tillsammans med en enkel skomakarläst. Ramarna gav jag 10 kronor styck för, skomakarlästen 5 kronor. Vem säger att man måste spendera mycket pengar för att man tycker om inredning?! ;)

Den här gillar jag skarpt.. Har faktiskt aldrig sett någon liknande förut. Det är en skolplansch i svart och med målat motiv.. Jag tror den kommer bryta av fint mot en vit vägg någonstans i huset.. Sambon tyckte att den kunde slängas på tippen.. ;) När han sett denna provhänga i vardagsrummet ropade jag i glädje-extas "Vänd på huvudet, vänd på huvudet"


Där hänger den här.. Som jag velat ha en.. och nu har jag två, ni förstår jag kunde ju inte välja en utan var tvungen att ha båda, ja faktiskt hade jag med en tredje till kassan, men den gick jag tillbaka med.. Jag fick ge 25 kr styck för dem.
nu är sovrummet nästan färdigtapetserat, jippi! Bara lister kvar.. sen kan vi flytta upp från källaren och in i ett stort sovrum, jag längtar efter att inreda, jag längtar efter att sova i min egen säng och jag längtar efter att hänga upp kläderna i klädkammaren! =)

Nu ska jag gå en kvällspromenad med Frasse, eller Frans som vi säger.. hihi..
Imorgon är det Fredag! Men inte vilken fredag som helst, fredagen då jag jobbar min sista dag! Sen går jag på semester tills skolan börjar igen. Härligt!
Kram /Anna

8 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Men jösses Anna vilka fynd du gjort! Den loppisen skulle jag bra gärna vilja besöka :-D

kram Mia

Grodmamman sa...

Vilka fina ramar du har hittat! Och planscherna var också jätte fina.
Förstår att det ska bli skönt att få flytta in i ert sovrum! Ska bli kul att se det sedan också!;)
Kram

Photo by Maria sa...

Ja det förstår jag att det skall bli skönt att flytta upp och helst när det är nytt och fräscht..

Min sista natt nu sen har jag med semester.. SKÖNT!!

Ha en goer fredag..

Kram
Mia

MiaMaria sa...

Hej Amma!

Jisses vilka fina fynd...

Förstår att NI längtar till nya sovrummet o får börja dekorera...kul!

HA nu det så gott!
MiaMaria

Stina sa...

Härliga saker du hittat.:-) Kram

Lantligt i stan sa...

Vilka fina fynd, och så billigt! Trevligt med lite semester! Själv åker vi till Öland i morgon, måste kliva upp extremt tidigt. Runt femsnåret ringer nog klockan. Hu! Och här sitter jag som en annan nattuggla! Ha en trevlig helg!
Kram Anki

bykerstin o. butikblandannat sa...

Det var verkligen fina fynd! Gillar planscherna riktigt mycket.. Ha en skön helg! Kram Kerstin

Anonym sa...

Hello gums! Har tagit en liten minipause på min blogg, känner mig rätt nöjd med valet. Har ju jobb som tar tid samt Liams rum som vihar börjat med. Sen är det pyssel här hemma med vardagsrummet...Men men. Älskar planscherna, har två st här hemma. Dom är ju supersöta. I morgon ska vi till familjen Lundell på fika och självklart få träffa ALICE!!!! Så nu ska jag baka färdigt min blåbärspaj...Ha de supergott, ser fram emot att få se huset. KRAM Hellen