torsdag 16 juli 2009

Återigen äger jag ett par traller

God kväll!
Tänk vad tiden rusar iväg, imorgon är det redan fredag igen! Idag har vårt golv i sovrummet blivit färdigt. Nu kan vi börja med spackling, målning av lister och till sist tapetsering.. När vi flyttade in tänkte vi att vi bara skulle tapetsera. "Det tar väl en vecka eller två" tänkte vi. Sen blev det golv-renovering och därmed list-renovering också. Nu har vi bott här i tre veckor och har inte börjat tapetsera än.. hihi.. Tiden har som sagt en tendens att gå för fort.
Ikväll har jag och sambon och Frasse varit ute på en löprunda. Min kondis är inte lika bra som sambons, så jag halkar efter en hel del, men jag är glad bara jag springer hela rundan utan att stanna. Nu ska sambon ut och festa, själv sitter jag här med ett glas vitt och tar det lugnt framför datorn, som jag längtat efter lite tid att läsa era bloggar! Jag riktigt känner hur jag tar in dubbelt så mycket inspiration nu när vi själva är i renoverings-tagen! Än har jag dock inte något klart att visa, så i brist på inredning visar jag mina nyinköpta träskor.. eller traller som en del säger här på Västgöta-slätta.. ;) När jag var yngre hade jag flera par. Jag trodde faktiskt inte att de skulle komma tillbaka.. =)

Är så nöjd så!

Trevlig helg alla goa! Tack för att ni kikar in här i min lilla hörna..

Kram /Anna

15 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

Godkväll Anna!

vad ni sliter och dinar.. men det är ju så roligt när man har något nytt med..
kommer nog bli såå fint!

Härliga träskor.. helt ljuvliga ju.. skulle vilja ha ett par jag med men jag tycker de är en aning dyra:

Lycka till med all renovering nu.. hekar på er
♥kram♥
A-C

Ann-Catrin sa...

.. men hur stavade jag där då..
"dona" ska det var och inget annat.. nog dags för sängen tror jag
kram igen

Grodmamman sa...

Snygga traller!:)
Det är nog oftast så när man påbörjar ett projekt hemma, räkna med dubbla tiden!:) Ofta kommer man på nya saker under tiden också och alla projekt drar med sig mer än vad man trodde från början!:) Men oftast är det ju kul under tiden och blir bra i slutändan!
Kram

Ekomam sa...

Hej anna! Glider allt förbi någon gång ibland och kikar in efter dig... Vilka fina skor, stod själv med ett par lika dana i handen, fast lackröda! Kan det var i samma lilla mysiga butik i det närbelägna samhället??
Tycker det vi sett hit tills av huset blivit kanon! Bo in er ni i lugn och ro, men jag förstår vad du menar, att man vill hinna "klart" och kunna visa!
Hoppas ni får en kanonhelg, hälsa C! Kram carolina

IKT i min vardag sa...

Hej Anna!

Åhh de är så söta "trallerna" ;) När jag köpte mina vita var jag i valet och kvalet mellan dem och dessa.

Det ska bli så roligt att få se från ert hus, är så glad för din skull att du äntligen "blev med hus"!

Kram Linda

Lantligt i stan sa...

Härliga träskor! Jag sitter själv jag med, sambon har en spelning. Bara jag och barnen hemma. Får i alla fall tid att blogga, vilket jag inte hunnit på länge. Ha det bra!
Kram Anki

Marie sa...

Hej Anna!

Jag har varit så dålig på att blogga nu under sommaren att jag totalt har missat att ni har flyttat till huset. Måste kännas kul att äntligen ha ett hus. Vi har bott i vårat hus nu i sju år och vi har verkligen renoverat massor, men fortfarande är jag en sann tidsoptimist när det gäller renovering och tror alltid att det där fixar vi väl till lite snabbt. Att man aldrig lär sig, hihi. Allt tar tusen gånger längre tid än man tror!!!

Ha en bra vecka!
Kramar Marie

Stina sa...

De är underbart fina och sköna de där skorna.:-)

Jennyshemochharmoni sa...

HAHAAHAHHAAHA, maken och jag skrattar gott nu, så är det verkligen! Vi känner igen oss så mycket! Allting tar verkligen minst tre gånger så lång tid som man tror. Och man lär sig aldrig! *fniss* Ha en riktigt bra vecka, ska bli jättekul att få se rummet sedan! Stor KRAM

Jenny sa...

Hej Anna!
Vilka snygga trällor!

Visst är man lite tidsoptimist när det gäller renovering..:)

Ha en skön kväll,
Kram Jenny

Lilla Blanka sa...

Hej goa Anna!

Härliga träskor! Jag hade också ett gäng träskor när jag var liten..antagligen är det en sån grej som kommer och går i modevärlden :)

Har förresten inte grattat till husköpet, så jag gör det nu *kram och Grattis*

Ja visst är det underbart att sitta och bara insupa inspiration! Jag har suttit ett par timmar nu och då får jag alltid världens renoveringslust :)

Kraaaam
Mia

Lilla huset på prärien sa...

Hej Anna!!

De är så fina de där träskorna. Och vad kul med nya huset!! I vardagsrummet har ni ju superfint golv vad jag såg! Fiskbensparkett är ju inte helt vanligt längre. Jag gillar det skarpt.

Ska bli kul att följa all renovering ni sätter igång med!

Kram Jenny

Millas hem sa...

Rara träskor!

Hoppas att du har en skön sommar!

Kram

Titti sa...

Visst är det härligt med träskor!!!
Jag trodde aldrig att jag skulle säga det =)
Lycka till med renoveringen.

Kram Titti

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej Anna!!

ni fixar o grejar...så mysigt!!
De är så söta de träskorna,,,vill med ha;)

ha det gott kram