fredag 17 oktober 2008

Trevlig helg!

Hej alla fredagsnjutare!


Nu har jag försökt ladda över bilder från min nya fina kamera i tre dagar, men datorn vill inte.. Förstår inte vad som har hänt, jag lyckades ju med bilderna på blommorna på födelsedagen. Så om jag inte gör inlägg på några dagar så vet ni att jag har slut på bilder att visa i datorn, och att de nya är kidnappade i min kamera! =)
Ska försöka prata lugnt och sansat med kameran, för om jag hanterar den här situationen fel (till exempel genom att slänga skiten i väggen när det inte fungerar den tionde gången) så kan lösensumman för bilderna bli ganska STOR.. Så jag försöker behålla tålamodet..

Andas...

Andas.

ANDAS!!

Jag vill iallafall med den här mysbilden önska er alla en trevlig helg!


Kram /Anna

13 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Hej Anna!

Ja - det känner jag också så väl igen mig i. Har inte tålamod med någonting och skulle någonting gå fel eller låsa sig osv får jag ett utbrott.

Pratade med min mamma lite och kom fram till att mitt problem nog är att jag har för mycket i mitt huvud helt enkelt. Det är jag som måste ha koll på allt i detta huset annars blir det inte av. Dvs ALLT från barn, försäkringar, hem till bil, renoveringar och elen. Det är bara FÖR mycket ibland! Därför "pyser" det över också lite titt som tätt ;) Idag har jag en av de bättre dagarna dock... *ler*

Njut av stunden vännen! Kram Jenny

Skattelyckan sa...

Teknikens värld är förunderlig. Det finns så många roliga prylar som hjälper en i tillvaron, bara de fungerar. Krånglar de så är man ju helt hjälplös. Undrar hur mänskligheten klarade sig tidigare?
Kram från en som inte är datatekniker.

Helena Dovier sa...

Lugn och fin, lugn och fin. Om ingen annan metod funkar kan du pröva att hämta bilderna via Utforskaren. Öppna Utforskaren, Klicka på Den här datorn, sedan på kamerans symbol och sedan eventuella undermappar till dess att bilderna visar sig. När du ser bildsymbolerna markerar du dem som du vill föra över till datorn, högerklickar sedan och väljer Kopiera. I Utforskarens vänstermarginal letar du sedan upp den mapp där du vill lägga bilderna, öppnar den mappen och klistrar in bilderna i den. Tjoff, klart! På det sättet slipper man alla kameraspecifika program och annat jox som åtminstone jag enbart tycker är störande. Hoppas att det löser sig!

Kram från Helena

lottens vita och gröna sa...

hallå goa anna! näää är det ingen connection, vad trist! mmm fyller ju år här i nov och kämpar på för att alla ska sharka att jag måste ha en systemkamera!!!

ha den bästa av helger gumman! varmkram lotten

Ann-Catrin sa...

Hmm käner ge det där när tekniken krånglar.. hua!!

Ta det nu lugnt i helgen och njut av ledighet!!

STOR KRAM
A-C

Synka mig sa...

Bilerna är antagligen för stora. Har också en ny kamera och det tar evigheter att få över dem. Med den gamla gick det på ett kick, gör något annat under tiden :-) Ha en fin söndag
kramar M

Lilla huset på prärien sa...

Hej igen Anna,

förstår av vad du skriver att du antagligen blivit sjukskriven - jag hoppas verkligen att du kryar på dig och finner vägen tillbaka snart!

Att bränna ut sig är inget kul! Väldigt jobbigt. Jag tänker på dig!

Kram Jenny

Betty sa...

Ja du när det tekniska krånglar så får man ibland räkna till minst 1000 . Tack för din hälsning har haft en jättemysig helg.

Kram Betty !

bykerstin o. butikblandannat sa...

Va irriterande det är när teknikprylar inte funkar.. men jägarns va avis jag är! Vill också ha en systemkamera.
Hoppas att du har/har haft en skön helg! Solen skiner här och jag har hunnit med en del pyssel. Borde väl gå ut igen och passa på när det är fint väder men så är det ju väldigt bekvämt å varmt här inne.... ;)
Kram Kerstin

Gårdsromantik sa...

Sånt där är hemskt frustrerande - men plötsligt brukar det bara fungera för mig.

Har tyvärr inga tips...är komplett oteknisk.

Kram Maud

Designe sa...

Stort grattis i efterskott! Vilken underbar ljusbricka du fått och kamera oxå alltså, härligt!
Men..va irriterande att inte få in bilderna...på kvällstid brukar det va väldigt segt tycker jag i allafall för mig som kör med adsl..
Man blir så frustrerad..Bättre lycka nästa gång! Kram :)

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Men vad är det för rackarns kamera ? Ta det lugnt nu bara och gå metodiskt tillväga , du kanske bara glömt att trycka ok någonstans !
Jag sitter här och väntar tills dess :-)

Skatan sa...

Vilket bra tips till mig! Andas...min kropp har nämligen satt igång förverkarbetet. Och det rejält! Jag vet inte riktigt när det skall övergå till allvar. Kanske nu, kanske i morgon eller om en vecka! Känns riktigt lurigt det här... ;-)

Sov gott!

Själv skall jag vagga runt lite innan jag går och kojar!