tisdag 7 oktober 2008

my favourite-cup

Hej!

Jag har sett att många visat sin favorit-kaffekopp. Idag tänkte jag visa min. Jag dricker oftast mitt kaffe i dessa muggar (jag har två stycken). De är ganska stora och det passar mig perfekt, dricker gärna mycket kaffe med mjölk! Här har jag skummat mjölken lite och strött på kanel på toppen.
I vårt kök finns f.ö. en del svart-vita detaljer. Detta är en av dem. Får visa de andra en annan dag. I bakgrunden ser ni mina tre nyinköpta hemtrevnad.
I mitt liv är det kaos just nu som ni kanske märkt här på bloggen. Ber om ursäkt om det har blivit en negativ stämning här den sista tiden. Jag tror att jag har kommit fram till att jag behöver ta en paus från skolan. Men jag har inte bestämt mig än. Tankarna rör runt i huvudet så jag blir galen. Men det sista har jag känt ett tryck över bröstet p.g.a all stress, press, låg självkänsla och för att jag inte vet vad jag vill längre. Därför tror jag att det är rätt för mig, just nu. Jag lyssnar till alla andras råd så jag blir alldeles snurrig, men i sista änden är det ju bara jag själv som vet vad som är bäst för mig, vad jag behöver och hur jag mår. Visst ska man lyssna på alla andra, men allra mest på sig själv.
Jaja. Imorgon är en annan dag. Nämligen födelsedag. Ja just det, jag blir ett år äldre.. Så jag ska försöka masa mig runt med dammsugaren ett varv nu innan jag somnar och plocka irdning lite.
Ha en fin tisdagkväll!
Kram /Anna

13 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Hej Anna! Stort grattis en dag i förskott till dig! Alltid trevligt med lite födelsedag :)

Hoppas verkligen att det löser sig med alla frågetecken du har. Men du har helt rätt - man ska lyssna till sig själv, då brukar det bli bäst.

Ha en skön dag imorgon!

Kram Jenny

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja men gumman... här får du en stor GRATTISKRAM *kramar dig*.

Ja fy så jobbigt det låter för dig! Men du har ju ändå kommit en bra bit på vägen då du själv inser att det inte är någon annan än du själv som måste bestämma vad som är rätt för dig.

Hoppade själv av min utbildning till grundskolelärare. Det var sååå jobbigt men då allt var över så var det en enorm lättnad.

Hoppas att allt löser sig!

Ha det nu så trevligt imorgon.

Kram Anita

Solsjö - Under en vind sa...

Stort grattis på din födelsedag! hoppas att det blir en mysig dag!

Vilken härlig kopp, kanske har frukosten intagits i denna?

Ha det gott, kramar!

Stämningsfullt sa...

Hej!
Nämen grattis tillbaka!
Hoppas att du får en bra dag och kan skingra tankarna lite :)
Kram!!

Helena Dovier sa...

Åh nej, vad tråkigt att det är kaos på den nivån... Men jag tycker att det låter väldigt sunt att lyssna mest på sig själv, och i ditt fall även din kropp. Det där med tryck över bröstet låter ju inte alls bra.

Från det ena till det andra; vad roligt att du gillar bilderna :-). Rom var som en enda stor orgie i vackra fotoobjekt. Om jag någon gång åker dit själv kommer jag förmodligen inte att sänka kameran förrän jag stapplar in på hotellrummet när det inte finns något dagsljus längre :-).

Var rädd om dig!

Kram från Helena

Lallis - liv och leverne sa...

Mysig kopp:)
det är en lite kulig idé att visa sin favorit!

Du, det är ju så ibland. Lite upp och ned liksom. Hoppas att det löser sig till det allra bästa för dig.
kram Lallis

Grodmamman sa...

Stort grattis på födelsedagen! Hoppas att du får en trevlig dag!=)

Hoppas också att du hittar en lösning på din vardag. Lyssna till ditt hjärta och gör det som känns bäst just för dig, inte för någon annan.
Kram

Skattelyckan sa...

Det är tufft att läsa. Allt måste läggas åt sidan för skolans skull speciellt det roliga som förgyller livet som att pyssla och umgås med vänner tex. Då gäller det verkligen att man ser målet till varför man läser så man har kvar lite motivation. Vet man inte om man vill nå just det målet är det inte lätt att ha orken kvar. Även om du ville en sak igår så kanske du inte vill det i dag. Man kan ju faktiskt ändra sig. Sedan kan man grubbla så mycket att man inte får ordning på tankarna. Att bryta en tid och få lite distans kan göra gott. Det blir nog bra vad du än gör, bara du gör det du vill.
Från en kaffeälskare till en annan önskar jag dig ett STORT GRATTIS!

bykerstin o. butikblandannat sa...

Va mysigt det ser ut med kaffekoppen. Och kanel som är så gott.

GRATTIS i förskott! Hoppas du får en fin dag!

Lycka till med allt annat. Du har nog rätt i att man ska lyssna på magkänslan. Jag pluggade av och till men kände en konstant oro, stress, press och var inte särskilt nöjd med livet. Sen tog jag uppehåll/avbrott what ever och hankar mig nu fram. Dagarna går upp och ner men jag kan åtminstone delvis försörja mig på mitt absolut största intresse; Inredning. Och jag är så mycket nöjdare, gladare och lyckligare. Men men, jag håller tummarna för att allt blir bra och det mesta brukar lösa sig! Kram Kerstin

Helena Dovier sa...

Grattis på födelsedagen en dag för sent, och grattis till systemkameran! Nu öppnar sig stora möjligheter för dig. Ett tips är att inte slarva med att läsa instruktionsboken, utan att läsa den från A till Ö och försöka testa och memorera så många funktioner som möjligt under tiden. Annars blir det lätt att man bara fortsätter att "hålla upp och trycka", och då förlorar man ju mer än halva poängen med en bra kamera. Ska bli kul att se vad du hittar på i bildväg :-).

Kram från Helena

Majas mammelucker sa...

Hej Anna
Grattis på födelsedagen..hoppas du känner dig bättre och har fattat ett beslut...skolan ska kännas rolig och du ska känna glädje när du går dit..om det inte känn så kanske du ska ta en liten vilopaus..Var rädd om dig!!!!!
Kram Maria

Lilla Blanka sa...

Hej Anna!

Först: *Stoooor KRAM*
Sen: Grattis i efterskott på födelsedan!
Hoppas det löser sig..Om jag hamnar i ett sånt länge brukar jag "stanna upp" och känna efter vad jag vill..strunta om det är "rätt" eller "fel" eller vad andra skall tycka..Sånna val brukar man känna sig rätt nöjd med i slutändan.

Du är en jättego tjej!!!

♥ Kram vännen ♥
Mia

Tidsmästarinnan sa...

Grattis till födelsedagstjejen!!!
Många varma kramar och mycket omtanke härifrån, hoppas du känner i maggropen vad som är rätt beslut.
Ta hand om dig!
Kram
Susanne