söndag 10 augusti 2008

Nycklar

Jag har köpt gamla nycklar.. Nej nu ljög jag lite. De är nytillverkade, fast i gammal stil.


Tycker om det råa och robusta med dem.Kanske ska de få ligga på min vita stol i hallen..


Stolen är så fint sliten på sitsen. Tyvärr har dess förre ägare inte målat hela stolen vit, utan sparat vissa delar gula. Inte så vackert. Därför ska jag nog göra den trären, ett av höstens projekt..Eller så får de hänga på min hängare i sovrummet.Idag har vi varit och tittat på ett hus, jag och sambon. Vissa hus känner man att gillar. Andra känner man direkt att "här skulle jag aldrig kunna bo". Det vi tittade på idag hörde till det senare. Men visst är det roligt att titta på olika ställen. Nu ska vi mysa i soffan (ikväll igen). Sambon var ute igår så han är lite seg.
Ha det gott! Kram /Anna

11 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Jamen visst är det mysigt att gå runt och titta på hus. Då får man inspiration om inte annat! Det finns så många vackra hus att titta på tycker jag. Man kan bli lite hus-sjuk också... :)

Kram Jenny

Lilla Blanka sa...

Hej Anna!

Jättefina nycklar..tycker om den gammaldags stilen, så det gör inte nåt att de är nytillverkade tycker jag :)

Jättefin stol också, kul att göra i ordning den.

Kram
Mia

Karin Krut sa...

Visst är det roligt att titta på hus. Vi ska på visning i morgon faktiskt. Jag trivs inte alls med att bo i lägenhet *urk* Nycklarna ser riktigt fina ut :)
Ha en skön måndag
Kram Karin

Radhusdrömmar sa...

Fina nycklar, det var ett bra tips!
Ja det är både roligt och jobbigt att gå och titta på hus.
Hoppas att ni hittar något fint snart!

kram Johanna

Radhusdrömmar sa...

Ja... ti hi det var ett roligt kort på er. Gillar det när du har väskan i båda händerna :-)

Ja du får ksk lägga ut ett "normalt" kort också... så ska jag fundera på om jag ocks ska det.

Kram Johanna

Helena Dovier sa...

Toppenfina nycklar du har hittat! Och vad kul att kolla på hus - jag är sååå avundsjuk på er :-).

Ha en fin start på veckan!

Kram från Helena

Grodmamman sa...

Vad kul att titta på hus! Vi köpte det första huset, radhus, som vi tittade på. Sambon ville ha ett sådant o jag hade inte så mycket att säga till om då!:) Vi har dock inte ångrat oss. Vi har varit o tittat på andra hus, men det har alltid slutat med att vi bor bra där vi bor. Och efter ett antal renoveringar har vi ju fått det som vi vill nästan överallt! Hoppas att ni snart hittar ert drömhus!
Kram

Mjuka sa...

Gillar dina nycklar!! Den skönt slitna stolen också
kramar

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Men vilka superfina nycklar. Ja dom passar ju överallt. Hihi kanske inte i något lås däremot.

Ja att kolla på hus är ju det roligaste som finns! Vi brukade ha med svärmor för hon kände "the spirit" i huset och om någon hade dött där =) Det vi bor nu är ju från 1800-talet...men hon har då inte låtit något ännu =)

KRAM Anita

Veronica sa...

Det är något visst med gamla väl använda nycklar och dessa nya hade precis samma charm! Visst är det roligt att titta på hus. Nu för tiden har tydligen de flesta seriösa intressenter kameran med sig... så man kan alltid se intresserad ut och ta inspirerande kort på smarta lösningar och detaljer. Rent byggnadsmässigt så klart, att göra själv såsom tex snickarglädje...

Ha så kul på visningarna...
Kram Veronica

Anonym sa...

Fina nycklar du har hittat! Passar perfekt att hänga tycker jag, nu blev jag inspirerad! Jag har nämligen ett nyckelskåp med gamla nycklar som jag har målat, men baksidan bak nycklarna är blå och går inte att måla utan att förstöra. Så jag tänkte använda själva skåpet som ett slags fönster i en framtida lekhöna, och ta nycklarna för att göra nåt roligt. Nackdelen är att de är fake och platta på baksidan för att kunna limmas fast på den blå plattan. Jag ska klura ut nåt. Fina var dina i alla fall! Kram kram!