fredag 22 augusti 2008

Alfons Åberg

God kväll!

Då var det fredag igen och jag har kommit fram ur min lilla bubbla. Har läst konstant i 1,5 vecka, hade två tentor denna veckan och det resulterade naturligtvis i en sprängande spänningshuvudvärk idag när jag äntligen kunde slapnna av. Kändes sådär efter båda tentorna så jag har ingen aning om jag klarat dem, men nu är de gjorda och jag kan inte göra något mer åt det just nu.


Idag har jag klippt mig (var verkligen behövligt, har inte klippt mig på hela sommaren), fikat med min mor, kikat i butiker och grejat lite hemma. En mysig och skön dag bortsett från huvudvärken. Jag köpte ett par tumvantar/handledsvärmare utan tyg över fingrarna (vet inte vad sådana kallas) och ett par söta innetofflor i ballerina modell.. På ett sätt längtar jag lite efter de kyliga höst-dagarna samtidigt som jag känner att sommaren gärna får stanna liiite till.. =) Spelar egentligen ingen roll vilken årstid det är, man blir ju glad bara solen skiner eller hur?


Jag har piffat upp soffan lite med min pläd/överkast som jag köpte på Atmosphere, och några kuddar med gamla spets-örngott. Soffbordet är snart ett minne blott, jag ska baaara måla den fina pjäsen som ska få stå där istället! Det är visst lite Alfons Åberg-varning på mig, jag skjuter upp saker jag vill göra på framtiden.. Tänker hela tiden att imorgon har jag nog tid, men på något sätt så rinner dagarna iväg. Känns som det är tusen saker att göra hela tiden. Både på gott och ont. Det konstiga är att jag hittat en partner som gör precis likadant. "Det gör jag sen" eller "Det tar vi en annan dag" är en lika vanlig replik från honom som den är inne i mitt huvud.

Ikväll ska jag slänga mig bland kuddarna och läsa något annat än skolböcker, nämligen inredningstidningar! Jag kan nästan höra dem ropa på mig där borta i tidningshögen.. Men först ska jag baaara..

Trevlig helg! Kram /Anna

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Skönt att tentorna är gjorda!
Här rinner bara tiden iväg också, fast här beror det på två barn som precis börjat 4:an och fsk-klass!:) Papper från skolan har fyllts i och böcker har slagits in och gympakläder har fixats.
Det ser verkligen inbjudande ut att krypa upp i den där soffan och njuta av en tidning.
Kram

Hanna i Det stora grå huset sa...

hej Anna!

Vad skönt att du är klar med tentorna nu! Hoppas att huvudvärken är helt borta nu också då!
Jag vet hur det är med "jag ska bara..." Usch , jag är expert på det. Men därför ser det ju ut som det gör också. KAOS!!!

Önskar dig en härlig helg med dina fina kuddar och pläd!!!

Kramar Hanna

Veronica sa...

Så skönt att det är över för denna gång. Hoppas det gick bra, jag håller tummarna. Det är så himla jobbigt med späningshuvudvärk, fy f-n!

Hoppas du får en fin helg!
Kram Veronica

Karin Krut sa...

Soffan ser verkligen skön och mysig ut. Det låte skönt att få krypa upp med tidningarna i ett hörn och bara vara :)
Ha en skön och vilsam helg
håller tummarna för tentorna
Kram Karin

www.77yum.com sa...

h漫卡通a漫卡通
成人情色18禁
情色影音室
少婦自拍不雅照
免費色情聊天室
免費提供視訊交友
h漫卡通a漫卡通
動畫卡通中文字幕
少婦自慰偷窺人網站