lördag 2 augusti 2008

Kobran är tillbaka!!

Hej!


Idag är det mulet och betydligt svalare än det varit de senaste veckorna. Jag har dock ändå inte sovit så bra, för vår hyresvärd envisas med att banka, skrapa, måla och åka lift utanför fönstren. Han har börjat renovera på tre sidor samtidigt, och dessa tre sidor omger vår lägenhet. Man kan därför dessutom också få oväntat besök genom ett fönster på övervåningen när man minst anar det! Jag som är van vid att ingen ser mig när jag går ut från duschen eller upp ur sängen måste nu slänga ett extra öga över axeln så jag inte är iakttagen.. Men jag ska inte klaga. Man får vara glad att man har en hyresvärd som bryr sig om huset och hur det ser ut. Han klipper gräset, skottar snö, klipper häcken och snickrar om vartannat. Men jag måste få gnälla lite, det är inte så kul att vakna klockan tio när man somnat åtta. Och då man vet att man ska jobba en natt till. Klockan kvart i två hade jag vaknat så många gånger att jag gav upp. Dessutom fick jag ett getingstick inatt, i sköljen inne på ett sjukhus av alla ställen! Det gjorde fruktansvärt ont, men som tur var var jag på rätt ställe, så jag fick lite salva med kortison för att dämpa reaktionen. Av olika anledningar känner jag mig därför åter som en gravid kobra (kommer ni ihåg att sambon brukar kalla mig det när jag är grinig? En som hugger på allt.. hihi). Så nu ska jag ringla iväg och ge honom en kram istället!
Idag visar jag som utlovat lite bilder från vår lilla tripp till Varberg med ett par kompisar. Vi bodde en natt på vandrarhem, och själva byggnaden var så mysig så jag var tvungen att knäppa lite kort. Det var en gammal kyrka.







Där ser ni J och C kika ut genom vårt fönster. Vi tjejer står utanför och tar kort.





Glass är gott!! Vi hade ett par riktigt sköna dagar på stranden, och på kvällen var vi ute och åt i stan, sen gick vi vidare ner mot vattnet, satte oss på en mysig restaurang vid fästningen och intog kaffe och dessert. Där satt vi i mörkret med en lykta tänd och pratade.. Tack för en jättemysig mini-semester E & J!! Nästa år tar vi Bodegan.. hihi.
Ha nu en mysig lördagskväll allihop!
Kram /Anna

10 kommentarer:

A home far away sa...

Ajaj inte roligt när man känner sig lite sedd i sin egen lägenhet, men renovera bör man annars dör man, eller nåt sånt:-

Kram Gunilla i Singapore

Lilla huset på prärien sa...

Hej Anna, din stackare. Det är inte roligt att vakna när man gått och lagt sig så sent. Hoppas han renoverar riktigt snabbt så att det går över!

Härligt med en liten minisemester. Det gjorde vi med, i Dalarna. Man behöver ju inte åka så långt för att det ska kännas avslappnande och skönt, eller hur?!

Ha en riktigt skön helg!

Kram Jenny

MiaMaria sa...

Hej!

Förstår din frustration, har man jobbat natt vill man ju sova ut....

Vilket vackert vandrarhem, trevlig tur....

Ha´det så gott!
MiaMaria

Karin i Villa Grå sa...

Hi hi - gravid kobra? :-)

Vilket tjusigt vandrarhem! *gillar* Det är knappt att man hittar hotell som är så fina.

Inte kul med vare sig getingstick eller sömnbrist. Tur att det ändå är sommar, det är så mycket svårare att vara trött när det är vintermörker ute.

Ta hand om dig!

Kram!

Karin

Hagbacken sa...

Hej anna och tack för din kommentar! Vilken fin sida du har själv...och vilket härligt vandrarhem du visar bilder ifrån....

Kul att ha hittat hit, hoppas du får en trevlig lördag-kväll!

Kram Linda

Hem T Gårn sa...

hejsan!va gullig du är som visar mitt hem på bloggen. o tack för din fina kommentar . Din blogg är verkligen supermysig. stor kram maria

Anonym sa...

Åh vad mysigt det ser ut :)

Nostalgi och Rosor/ Linda sa...

hej!!
Tack för kiken och goa komentaren..
Nu ska jag kika runt lite på din sida..
mvh Linda

Living by Milla sa...

Tack för din rara kommentar!

Vilken härlig semester ni verkar ha haft, ser så mysigt ut!

Ha en bra vecka!
kram
Camilla

Designe sa...

Vilket vackert hus och så härligt det ser ut på stranden! Stackare som inte får sova..sånt kan man bli tokig på! Ha det gott! Kram :)