torsdag 13 mars 2008

Flaskor & yrväder

Hej på er!

Idag är det riktigt snöoväder här! I Trollhättan och Vänersborg där jag jobbar och går i skolan är det kaos och vi som har en bit att åka stannade hemma från föreläsningen idag. Hörde alla möjliga skräckhistorier så vi vågade inte chansa.


Vilken trevlig helg det har varit! Har bowlat och ätit gott, ätit lunch hos svärmor(mums, tack L!), promenerat i vårvädret, varit på födelsedagsfest och umgåtts med kompisar. Känns som jag har ätit och mumsat hela helgen! Var knappt jag vågade ställa mig på vågen imorse. På ett sätt längtar man till sommaren men när man tänker på beach 2008 så kan det gott dröja lite till ;)

Som jag nämnt tidigare har jag en liten förkärlek till gamla flaskor. Tycker speciellt att gamla mjölkflaskor är härliga. Tänk att få mjölken transporterad hem till trappan i sådana härliga skapelser! När jag var yngre (tror jag var runt 14 år) och var ute och sprang i skogen, hittade jag en gammal "soptipp". Såg ut som om någon för länge sen bara hade dumpat sina saker där. Det blev en guldgruva för mig! Grävde och letade en bra stund. Hittade två mjölkflaskor, varav den ena bär texten ARLA på ena sidan och GÖTEBORG på den andra. En annan har texten SAMARIN.VILKEN LYCKA!!


I bakgrunden ser ni det härliga yrvädret...

Dessa fick jag med mycket möda med mig hem, jag diskade dem omsorgsfullt och de har funnits nära mig sen dess. Någon annan som delar min kanske något konstiga passion för flaskor eller något annat?Kramar/Samlar-Anna

5 kommentarer:

My Lovely Things sa...

heJ!!

jag älskar gamla flaskor med!!
De är så fina..vackert blickfång...

Vilken lycka det måste vart för dig att hitta flaskorna..

här viner det runt knutarna..3 barn är hemma från skolan i dag..de är mycket piggare nu..så de fick gå ut...de bygger snökoja..så de är väldigt glada..
ha det gott..
kram anna

Designe sa...

Vilken trevlig helg med bowling och god mat! :) Så fina flaskor du har! Här snöar det oxå! Kram

Jes/Vita villa vila sa...

Oj vilket fynd - urmysiga gamla flaskor!

Kram Jes

Frida sa...

Här har vi också snöoväder:-(
Underbara flaskor!
Kram Frida

MiaMaria sa...

Hej Anna!

Vad betyder/är NÄL??????

Här vr det vacra flaskor att spegla sig i eller för solen att sprida ljus....

Här vare det snö också....

HA´det så gott!
Miamaria