torsdag 13 mars 2008

Börjar jag bli en påskekäring? =)

Hej!

Nu har jag äntligen tid för ett inlägg! Har knappt hunnit läsa era inlägg heller de senaste dagarna så det var en massa nya inlägg på bloggkoll! Så kul att se hur ni pysslar och donar hemma! Jag däremot har skjutit mitt målande och pyntande framför mig. Hade lovat både mig själv och sambon att det skulle bli gjort nu, så vi åkte och köpte målarfärg och penslar förra veckan. Men det är ju mycket roligare att gå på middagar, fester, kalas och shopping och boka in en resa till Rom eller hur! Det är vad jag har gjort de senaste dagarna! Så jag kan inte skylla min stress på skolan den här gången, har faktiskt bara gjort roliga saker när jag inte suttit i skolbänken. Därav har jag inte pluggat så mycket heller så det tänkte jag göra i eftermiddag och imorgon. Så om någon av er märker av ett litet avtryck från mig, kom hit och skäll på mig! Säg till mig på skarpen att plugga! =)

Jag har småpyntat lite inför påsk de senaste dagarna. Detta är inte riktigt likt mig, men i år har jag verkligen inspirerats av alla era fina påskpynt därute i cyberrymden! Har köpt mini-påskliljor, ris, fjädrar, fina äggprydnader och påskägg. Så nu ska jag försöka mig på att göra de fula färgglada äggen fina. Får väl se hur det går! Om de blir misslyckade kan jag trösta mig med att de var billiga. Här får ni lite glimtar på mitt enkla påskpynt. När det gäller färgglada påskpynt, tuppar, ägg, fjädrar och hönor tycker jag att "Less is more". Eller iallafall "less color is more".. =)

Ha det gott! Kram /Anna

PS. Tack alla ni som lämnar kommentarer efter er, jag blev så glad för era fina kommentarer om hallen, särskilt när min mor som var här härom dan sade att hon tyckte det var bättre förut! Men hon är inne i en modern "ek-yra" så jag skakar av mig det, vi har alla olika smak och jag tycker faktiskt att det blev jättefint! =)


"Påskharen" fick en given plats
"Äggande", eller hur!??

9 kommentarer:

My Lovely Things sa...

så fint ris..jätte trevligt med vita fjädrar!!!

ja det här med ens omgivning..det är ju inte riktigt alla som gillar den stil man själv gillar..

har fått höra en hel del..en av mina vänner säger att hon ska strypa mig om jag målar min skänk vit...hon har en lika dan..tycker det är att skända gamla möbler..men vi är så goda vänner så jag tar det..hon gillar mitt hem jätte mycket..

men alla gillar verkligen inte denna inredningstilen..tycker det är lottrigt och gammalt..
Men jag älskar denna stilen och det ser jag ju att du gör med!!!

härligt det låter med middag, fest och rom resa..härligt härligt!!!

jkag har vart ute i trädgården och grävt upp för ett potatisland..har ialla fall nästan grävt upp halva!!
Nu är jag inna och vilar mig...
lycka till med pluggandet!!!

kram anna

IKT i min vardag sa...

Verkligen snyggt påskpyntat! Det där riset var så fint, var köper man sådant? Blomsterlandet? Tur att man tycker olika och jag tycker verkligen att hallen är fin!:-)

Nä nu ska jag inte störa mer för du sitter väl och pluggar?!

:-)Kram!

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilka bedårande påskarrangemang på haren och äggen! Mari.

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Mycket vackert! Härliga dekorationer du gjort. Plugga nu!
kram
nina

MiaMaria sa...

Så vackra bilder!

HA´en skön helg!
Miamaria

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Vilket läckert påskris! Har också vita fjädrar i mitt ris, jag tycker det är så fint. Men övriga familjemedlemmar väntar ännu på de färgade fjädrarna! Phfff..aldrig får man designa i lugn och ro =)
Hallen är helt underbar!
Kram Anita

Liten Bod sa...

Hej! Kul att du hittade till mig, nu fick jag ett nytt ställe att snoka runt på! Det lilla "ägg-skåpet" är ju underbart! Vilket fynd! Kram, Tina

Frida sa...

Hej! Vilka fina påakarrangemang du har gjort. Jättefin blogg, hit kommer jag gärna igen!
Kram frida

Frida sa...

Roligt att du tyckte om min blogg!
Ha en trevlig kväll!
Kram Frida