onsdag 18 maj 2011

Tillskott i kökshörnan

Hej!

Signe sover. Jag brukar hinna stoppa i mig något att äta, kanske plocka iordning lite och så, men idag sover hon såpass länge att jag hunnit fota lite och göra ett inlägg också! ;) Hon fick sprutor igår stackarn så det kan ju bero på det att hon är trött. Den fina stegen fick komma in i köket. Tror ni sambon låter mig gå upp på den nu när jag inte har någon bebis i magen längre? ;) När jag köpt den på loppis med Anna, förklarade jag för honom hur praktisk den var, då man kunde använda den i köket för att nå bättre i skåpen. Hans svar var "Du tar inte ett steg upp på den", haha.

Önskar er alla en trevlig dag! Jag ska springa ett lopp på 5 km ikväll, så önska mig lycka till.. ;) Sprang faktiskt en kväll förra veckan 4-5 km utan stopp så jag var så nöjd! Nu kanske jag har tid att läsa era bloggar också innan snuttan vaknar och vill ha mat..

Kram /Anna

Nope, too late, nu vaknade hon.. ;)

5 kommentarer:

Vita verandan sa...

Så fina de är de våra gamla stegar. Vi får ta en tur igen till R. han har säkert mycket mer kul i skjulen. Läste om din racerhelg, kan tänka mig att du var rätt trött i söndags. Ullared är ju lite tröttsamt. Vi kanske ska ta en tur dit i sommar om du vill. Min Julia vill åka dit.

Kul att ni är nöjda med vagnen. Bra att den kom till nytta.

Vi hörs och ta hand om er.


Kram Anna

Grodmamman sa...

Fin stege!
Lycka till på loppet ikväll!:)
Kram

Kamomilla sa...

Åh, en sån stege skulle man ha! Jag blev allt lite avis nu ;)

Nattmia sa...

Vilken härlig stege, en sådan hade gärna fått flytta hem till oss..

Det gick säkert bra med loppet :-)

Kram Mia

Designe sa...

Åh vilken fin stege! En sån är jag ute efter oxå..lr vem är INTE ute efter en sån?! :) De är ju så fina! Kram