fredag 27 maj 2011

Fullt upp och fina presenter

Hej!

Den här veckan har det verkligen varit fullt upp. I måndags var det ganska lugnt, sambon åkte och tränade på kvällen och jag klippte häck och fick fika-besök. På tisdagen åkte jag och Signe med mamma/mormor till Göteborg för ett besök på Ikea. Sen avslutade vi med Alingsås, vi skulle till Balders Hage innan de stängde men med massa köer och en Signe som ville ha mat hann vi titta i ca 5 min innan de sade till oss att det var stängningsdags. Vi tog en fika på ett ställe bredvid- såå mysigt! Sen var det dags för det egentliga syftet med turen; ett besök på detta ställe. Mamma skulle hämta en spegel och en hylla som ägaren målat åt henne och jag hade fått en idé om hur jag ska inreda en myshörna på övervåningen. Jag kom hem med två saker, ska visa så snart det är klart. På kvällen tapetserade min pappa och sambon klart Signes rum. Ett rum bredvid ska tapetseras och golv och golvlister ska på innan det är helt klart.


På onsdagen hade vi en trädfällare här som tog ner flera björkar runt vårt hus. På eftermiddagen var det föräldragrupp, på kvällen grejade vi lite hemma och igår hade jag besök hela dagen av min syssling och hennes familj. Min mamma och min bror och hans familj passade på att också komma och umgås med dem. Mycket trevliga dagar, men intensiva, så igår kväll var jag helt slut.. Så Signes första riktiga skratt kom som en värmande vind rakt in i hjärtat igår kväll! Åhh så härligt.. :)


Idag får ni se vilka fina presenter jag och Signe fick av Anna när vi var och hälsade på henne och besökte Maries loppis ihop.


En jättesöt kanin till Signe, riktigt gosig och mjuk är den!Och jag fick en present för att jag är färdig sjuksköterska, den fina asken till vänster med spetsbandet runt. Anna hade fyllt den med plåster.. ;) Den fick hamna på kommoden på toaletten uppe.


Tusen tack Anna!


Idag ska jag åka och träffa en kompis på en liten fika, sen ska jag försöka städa och röja här hemma. Grenar i trädgården efter trädfällningen. Kvistar vid entrén och en häck som inte är färdigklippt. Plus ett hem som behöver städas ordentligt. Men jag hinner allt med en fika ändå. Så det så. :)

Kram /Anna

7 kommentarer:

Mariah sa...

Det första skrattet!! Va härligt Anna! Det kan man leva på länge eller hu =) Å nu kommer de bara blir fler och fler de där härliga bebisskratten!!! MYS!
ha en fin helg du också! kram kram

Ekomam sa...

Jaaa du Anna!! Du verkar ha anpassat dig bra till mamma-vardag ;) Inte klokt vad effektiv man kan vara, och andra dagar inte alls. Blir nyfiken på dina nya ideér, ska bli spännande att se!

Önskar dig enb fin helg, även om vädret inte är det.
Kram Carolina

Grodmamman sa...

Härligt med första skrattet!:)
Här har veckan också varit hektisk och här hemma skulle det verkligen behövas en rejäl städning. Har dock prioriterat en eftermiddagsfika med barnen istället!:)
Kram

Hem och Lycka sa...

Vad mysigt! Och så härligt att du också fick tag i en Juno! Jag är hemskt glad för Filippas :-)

kram Mia

Lilla huset på prärien sa...

Åh så fint! Och lyckost dig som fick åka till Maries loppis! Det hade jag gärna gjort. Blev lite långt att åka bara. Men egentligen borde man bara ge sig iväg...

Hoppas du har en skön helg!

Kram Jenny

Unknown sa...

Hej Anna!
Vilken vecka du har haft, fullt upp. Signe ser då till att var hungrig när du som mest vill kika, ja så är det. Hon är jätteredig din lilla goding. Hoppas du är nöjd med vagnen. Är så sugen att ta en utflykt till dig, vi får försöka boka in det. Jag kan maila dig de dagar som jag är ledig framöver och se om det passar.

Hoppas hon kommer att gilla kaninen när hon blir större. Hon kanske kommer med den släpandes till dagis:))

Ha det gott!

Kraaam Anna

Jenny sa...

Hej Anna!
Vad härligt med det första skrattet:)

Kul att du varit hos goa Annelie/Hemlyckan när ni var i Alingsås! Hoppas du får mer tid att kika runt på Balders Hage nästa gång, de har ju så mycket fint!

Kraam Jenny