tisdag 4 mars 2008

Inköp och nyttigheter

Hej allihop!

Idag är jag ledig och det är så skönt att bara vara hemma. Har lovat mig själv att greja lite här hemma idag, har slängt in en maskin tvätt i tvättmaskinen och sen har jag fastnat lite här vid alla era fina inlägg. Så grejandet får jag nog snart börja med om det ska bli något gjort idag!

Igår fick jag äntligen mitt efterlängtade paket som jag beställde för flera veckor sen från englamarias nätbutik. Brevet kom bort på vägen och jag fick maila så hon skickade ett nytt. När det kom igår var det tyvärr så att en ram från madame stoltz jag beställt, som då var tillfälligt slut, nu var helt slut, och kortkedjan, som tidigare fanns i lager, var nu tillfälligt slut. Så synd, blev lite besviken eftersom jag sett fram emot att hänga upp lite svartvita foton som jag scannat och fixat.. men men, den kommer ju så småningom. Och ramen hittar jag kanske någon annanstans.
Något som iallafall kom fram var den här fina korttavlan från krasilnikoff och två jättefina svartvita kort. Och en strut med godis, den kom nog med som ett plåster på såren.. gulligt av henne! Våningsfatet som jag köpt på Indiska för några år sen är fyllt med frukt och nötter.
Idag skiner solen igen och jag blir så glad när jag vaknar av att solstrålarna letar sig igenom persiennerna på morgonen! Tog ett kort ut genom vårt vardagsrumsfönster som det ser ut idag här i västergötland! Gör inget att det är lite kallt, solen värmer bara man ser den! Den snurrade ljusstaken som hänger i fönstret har jag fått i present och jag tycker jättemycket om den.

Tack för alla fina kommentarer, jag är helt överväldigad av det ni skriver och kan inte fatta att besöksmätaren redan gått över 300 på 1,5 vecka.. Blir så glad!

Ha en bra tisdag allihop!
Kramar /Anna
3 kommentarer:

My Lovely Things sa...

hallo anna!!

vad fint ditt äggskåp är...har köpt äggen på Village..serholt koncernen...
Annars så kan du nog hitta ägg i en blomaffär...

Den där Loppis ladan..ligger den mellan vara och skara?
Har sett en loppis lada nära min mormor och morfar som bor just mellan vara och skara!

Fina grejer du har beställt!! Tråkigt att sakerna var slut som du längtat efter!!!

ha det gott..
kram Anna

My Lovely Things sa...

hej igen!!!

du jag har funderat att åka till min mormor och morfar nån dag..tängte kika in i loppisladan mellan vara och skara....

är det nått att ha där eller?

ä
r det dyrt eller billigt..?

jag har lagt till din blogg i min bloggkoll, lägger nog inte in fler bloggar i min länklista..det är så fullt..men vill inte missa inlägg från dig..du har så trevliga inlägg och dem vill ja inte missa...

funderar på att ta bort alla blogglänkar eller jag vet inte..
men bloggkoll är super bra..får ett mail när alla mina bloggvänner har lagt in ett nytt inlägg..super bra..så nu är du med på listan så jag inte missar dig...

ha det så gott

kram anna

Vita tankar sa...

Hejsan!
Fint fat med goda nyttigheter! Äter myyyyycket nötter själv, favoriten är macadamia-nötter...

Visst är lådan söt. Jag hittade den på en Handelsträdgård här i Borås som heter Brändmarks. Den hade inget särkskilt märke så jag tror att lite "bättre" (kan man säga så...)blomsteraffärer/handelsträdgårdar kan tänkas ha den. Det var ett bra pris också, 150:-.

Kram Linda