onsdag 23 januari 2019

Ett litet inlägg


Det slog mig härom dagen att jag saknar att blogga. Inredning var ett väldigt stor intresse och fick utrymme med bloggen. Efter 2 barn, utmattning och mindre intresse för bloggar överlag har det blivit mindre och mindre inlägg från min sida. Men jag saknar det. Jag har alltid tyckt om att skriva. Så det kanske blir fler updates från mig framöver.

Annars är jag lite vilsen när det gäller inredning just nu. Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det, och pendlar mellan att vara nöjd, till att vilja förändra allt. Jag tror att det handlar mest om insidan som är under arbete, jag är ju intresserad av feng shui som ni kanske minns. Jag tycker det är otroligt svårt att få till möblering på ett bra sätt i vårt hus just nu, det är så stora öppna ytor, mycket fönster, dörröppningar och stora rum, inte så mycket väggyta. Sen ska tiden finnas till att göra om, vilket är de flesta familjers bekymmer gissar jag.
Jag håller för tillfället på och läser i mina feng shui-böcker, rensar ur och slänger ut. Otroligt befriande att släppa taget om saker som bara samlar damm.

Hur har ni det?

Kram /Anna