onsdag 7 maj 2014

Köksvy

Porslinshon, där jag tillbringar en hel del tid och där jag trivs så bra. Är så glad över att det blev just en porslinsho, att vi placerade den framför fönstret och valde den fina blandaren.
 
Visst får man gno lite extra för att hålla den fin, men som en bekant sa en gång; det gör jag så gärna, bara jag får ha den.
 
 Pelargonerna börjar växa till sig lite efter vintervilan. Blandare: Tapwell.
 
Hej fina ni!
Hur mår ni? Vi har haft en innedag idag, barnens mormor kom och hälsade på och vi har njutit av lunch och gofika. Passade ju bra med innemys när det är grått och regnigt ute. Igår regnade det ännu mer, vi hade vår vän P som är snickare här för jobb med balkongdörren och fönstren. Jag plockade, tvättade och städade lite (som alltid) och hann också pyssla lite med barnens fotoböcker. På eftermiddagen kom prästen och pratade om dopet. Mannen målade sen andra strykningen på spisen. Snart klart, jippi vad jag tycker det är skönt att "stryka saker från listan".
Fotade min porslinsho härom dagen, den är jag ju så gla´ i som ni vet. Lite svårt att fota i motljus men ni ser väl något i alla fall. :) Är så skönt när det är rent och fritt från disk i diskstället, mjölkkartonger som sköljts ur och står på tork o.s.v. ja ni vet väl hur det är, livet helt enkelt!
Nu sover barnen, mannen är på möte med fotbollen och jag njuter av lite tid med min vän bloggen. Blir sängen tidigt idag, Tage har hållit mig vaken ett par nätter, och det tar ut sin rätt. Ville mest kika in och säga hej.
Önskar en fin kväll.
Kram /Anna

3 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Anna!
Jättefin blandare o så snyggt med porslinsho! Det står högt på min önskelista den dagen vi får möjlighet att göra om köket:)

Ha en fortsatt trevlig helg,

Kraam Jenny

Jenny sa...

Tack Anna, ja det skrivbordet gillar jag också:)

Ha en trevlig kommande vecka,

Kraam Jenny

vitthusmedrosaknutar.blogspot.se sa...

Hej! En sådan porslinsho står högst på min önskelista när vi väl ändrar om i köket och kranen sen då, wow- säger jag bara.

Kram Susanne