onsdag 27 november 2013

Förberedelser och sjukstuga

Hej!
Här är det full fart. Jobbade mycket i förra veckan, och helgen spenderades sedan i Danmark på The Reef. Vi var tre familjer som åkte. Jättemysigt hade vi! I måndags fick jag gå hem från jobbet, då jag inte mådde bra. Sov hela dagen, tills de ringde från förskolan och sade att S fått ögoninfektion, så jag fick hämta henne. Igår var jag piggare, så jag började förbereda inför advent, då jag jobbar i helgen som kommer. Både igår och idag har jag putsat fönster och hängt upp stjärnor. Dessutom var vi ute en snabbis i skogen och hämtade mossa och granar till pyntet. Så nu kan jag lägga upp fötterna med gott samvete. Tänkte visa lite halvdåliga bilder på köks- och vardagsrums-fönster. 
 
 Den här staken är ny för iår, tyckte att den kunde passa i köket.
 
 I vardagsrummet har de stora stjärnorna hängt med i flera år nu, och de börjar ge sig, men ett år till håller de nog.
Här ser ni min lilla klätterapa, en bild mitt i vardagen. Mina jul-tidningar ligger på bordet bland lite lego och annat bråte. S har bäddat ner dockan i soffan, därav röran bland filtarna. =)
Ja nu vet ni hur det ser ut hos oss en helt vanlig VAB-dag i November.
 
Kram Anna 

4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Tråkigt med sjukdomar!:( Hoppas hon kryar på sig fort.
Jag slutar tidigt imorgon och är ledig på fredag och då ska jag ta fram ljusstakar och stjärnor. Vi började pynta på jobbet idag, så nu vill jag ha fram det även här hemma.
Kram

Designe sa...

Hej! Så mysigt det ser ut! Hoppas du är piggare nu!:) Det kan funka att skicka keramik om du är intresserad av att beställa! Jag ska ju stå på marknad nu på lördag så vi får se vad som blir kvar! :) Är det nåt särskilt du är intresserad av?
Kram

Designe sa...

ps..maila mig gärna på designesepost@hotmail.com

maria at inredningsvis sa...

Vilka härliga inredningsbilder du bjuder på:) blir glad härinne.

Om du vill se en underbar webshop ala julklappar kan du kika in till mig:)

Ha en mysig 2a advent

LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion