tisdag 22 oktober 2013

Från en annan vinkel

Hej!
Hoppas att ni mår bra. Vi är inne och myser när det är rusk-väder ute. Jag var hemma från jobbet igår, har en förkylning i kroppen och var så slut så jag låg i soffan hela eftermiddagen. Idag är jag lite piggare, men helt bra är det inte. Jag är ledig resten av veckan, ska jobba helgen sedan, så jag hinner nog kurera mig tills dess.
Idag visar jag vårt vardagsrum från en annan vinkel. I helgen flyttade jag om lite i fönstren och på den gamla byrån. Idag fotade jag lite. Visst är det smidigt att blogga från mobilen när man har ont om tid, men bildkvaliteten blir inte alltid så bra, det blir allt mycket bättre med systemkameran. 
 Önskar er en mysig tisdag!
Kram /Anna

6 kommentarer:

Åsa sa...

Krya på dig Anna!! Vi hade en mysig kväll igår men det blev inga direkt vinster igår heller...

Anneli sa...

Hejsan Anna.

Du undrade när vi har öppet hos Hemlyckan...............vi tänker ju ha öppet nästa Torsdag i alla fall under night light shopping kvällen.
Annars skriver vi på hemsidan om det blir någon annan kväll också.

Du är så välkommen att kika in,
krya på dig nu,
Kram Anneli

Hem och Lycka sa...

Sååå fint!

Du undrade var jag köpt glaslådan till mina ljus - den kommer från Granit och finns i två storlekar.

Krya på dig, kram!

STENLYCKA sa...

Hoppas du snart är bra igen!
Så fint du har det i ditt hem!
Kram och allt gott till dig!
Raina

LantlivsAnette sa...

Krya på dig nu, inte roligt att vara sjuk..och där ser jag ju min bok också, såå glad jag blir !! Kraaam Anette

Unknown sa...

Hej Anna!
Ursäkta jag inte har skrivit till dig på länge.....jag har inte glömt bort dig:) Jag lovar, har varit urusel bloggkompis på sista tiden....borde skämmas:(

Jag ska försöka bättra mig och så måste vi ju ses någon gång. Här är det fullt upp och mer därtill men man måste ju prioritera annat också! Så väntar ni på nummer 2! Spännande, skönt att den där jobbiga tröttheten börjar släppa. Jag tyckte den satt i hela tiden min sista och tredje graviditet. Jag har också varit hemma två dagar pg av förkylning, usch och fy det är så tråkigt. I morgon ska jag till jobbet, skönt även om det är fullt upp där också:)

Kraaam Anna