lördag 4 maj 2013

Tacksamhet


Jag är så tacksam över alla fina människor som finns i mitt liv, över vad bloggen gett mig, vilka härliga möten och upplevelser jag haft tack vare den!
Vilken dag jag haft, liksom många andra av er befann jag mig i Hjo idag, på loppis hos Marie för tredje året i rad. Och som jag skrattat, fyndat, och bara haft det mysigt. Vi åkte, förutom till loppisen, även till Maries butik samt ett par loppisar till. Jag har fyndat en del, och jag är jättenöjd över mina inköp. Tusen tack E & C för en jättemysig dag! Vi har redan bestämt oss för att åka nästa år igen, vi är en härlig liten trio!
 
Förra helgen var också en utöver det vanliga, då både jag och sambon blev kidnappade på svensexa och möhippa! Så roligt vi hade, jag har gått med ett leende på läpparna sedan dess! Tack igen alla ni som ordnade denna fantastiska dag! Som ni kanske förstår är det inte så länge kvar tills jag är gift.. längtar till denna dag då jag ska säga ja till min livs kärlek. Jag lovar att visa er bilder sedan.
 
Nu ska jag ta en närmare titt på soffkuddarna, och se hur länge jag kan hålla mig vaken.. =)
Kramar till er! /Anna

2 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Åhh.. har du varit i Hjo, tyvärr hade jag inte möjlighet i år. Hittade du mycket fina saker?
Spännande med Maries butik.
Skall bli spännande att se foton från dit kommande bröllop.
Kram och ha det gott!
Raina

Designe sa...

Åh va roligt! Önskar att jag kunnat va med där jag oxå!..men jag stod på loppis hos Eija på Norrfrid istället!:)

Låter jätteroligt med möhippa och svensexa oxå! Så kul med bröllop för er!:)

Tack snälla för att du gillar mina alster! Du får så gärna köpa! Jag skickar till dig om du vill. Titta på fliken keramik så ser du lite av vad jag har och hör av dig om du hittar nåt av intresse!

kram till dig! :)