måndag 10 december 2012

Pyntad huvudentré

Hej!
Nu börjar vi landa igen efter ett par hektiska veckor. Signe har varit hängig i helgen med, men är bättre i magen sen vi uteslutit gluten och laktos ur kosten. Hon har varit lite febrig och trött, men är överlag bättre än förut. Vi har idag varit och tagit prover på henne, så nu håller vi tummarna att vi hittar vad som är fel.

I lördags hade vi 30-årskalas för både mig och Christofer. På dagen kom släkt och familj, på kvällen kom kompisar. Vi hade så roligt och har blivit firade med buller och bång- tusen tack alla som kom och gjorde vår dag helt fantastisk! Det enda som inte var helt bra var att Signe var hängig och jag var därför lite orolig för att lämna bort henne som planerat, men mamma lugnade mig med att hon tagit hand om sjuka barn förut. Vi skickade med vätskeersättning och alvedon. Igår åkte vi till stan och hämtade henne, det hade gått jättebra.

Sambon fyllde år igår och man kan konstatera att hans födelsedag blev väldigt lugn efter att vi somnat runt fyra-fem på lördagsnatten.. ;) Min present till honom blir en fotbollsresa. Han får bestämma lite själv när och var vi ska åka, eftersom han är Manchester United fan vill jag att han ska få något han verkligen uppskattar.

Idag visar jag er vår julpyntade huvudentré. Den har varit under renovering sedan vi flyttade hit, och vi har hela tiden haft planer på att bygga en veranda av något slag, men nu beslutade vi oss för att skjuta upp det ett tag och använda den som den är så länge. En murare har varit här och hjälpt oss att laga den, och en vän kom med maskin och hjälpte oss att lyfta på de nedersta trappstegen som varit borttagna. Till våren ska vi fixa till panelen, kanske byta dörrar och måla resten, det tror jag kommer bli finare. Pyntet och kransarna blev verkligen ett lyft för hela entrén tycker jag. Kransarna blev jag väldigt nöjd med, med tanke på att det är första gången jag gör ett par.
Ha en bra dag, hoppas att solen lyser på er!
Kram /Anna

8 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jätte fina kransar du har gjort!:)
Kram

camilla sa...

Åh...så nydelig!:)
Ønsker deg en nydelig uke:)!
God klem fra camilla:)

Fröken Lycklig sa...

Du har gjort så fint på trappan och så fina kransar! Roligast är när du berätta hur det gck till!
Tack för den trevliga festen i lördags! Kramisar

Dagdrömmar och verklighet sa...

Gör snygga kransar du knåpat ihop, de kan du verkligen vara nöjd över!! =) Hoppas de hittar vad som stökar till magen på Signe..

Kram från Malin

vitthusmedrosaknutar.blogspot.se sa...

Vilken fin entre´ du har och kransarna blev pricken över i.

Ha det gott!

/ Susanne

Lilla Blanka sa...

Så julfint du har gjort det vid entrén Anna! ♥

Kram och grattis oxå ;)
Mia

homebyCaroline sa...

Vilka fina dörrar! Jag skulle då gärna vilja ha dn pardörr! :)

homebyCaroline sa...

Oj.. "Så" ska det ju stå :)