fredag 17 augusti 2012

Spendera gratis

Hej! Vi är på väg hem från Göteborg och det stora varuhuset. När vi köpte köket fick vi lite extra bonus. Idag var det dags att spendera lite gratispengar! :) här ser ni ett axplock. Det bästa är att vi har en del kvar och det ska utnyttjas inom 3 månader, alltså blir det en tur dit snart igen. Vi hade nästan lite svårt att avgöra vad vi egentligen behövde ha.. Inte alltid man har det problemet! :) till slut blev det ett klädskåp och en hylla till Signes rum, lite lampor, överkast och annat smått och gott. Många av godbitarna har dock utgått ur sortimentet och det tycker jag är synd, bl.a. de fina hyllkonsollerna. Men som ni ser hittade vi lite ändå. :)
Jag fick en dag på ett annat stort varuhus i södra Sverige när vi var i Falkenberg, där blev det också en del godbitar. Ska snart visa er.
Ikväll är vi barnlediga, Signes farmor ville låna lillan ett par dagar. Trevligt att få lite vuxentid tillsammans...och vad passar väl bättre än att gå en fredagkväll på Ikea. ;)
Kram Anna

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Kul att få lite bonus på det stora varuhuset, aldrig fel!:)
Fina ni var på bröllopet! Har du kort hår numera?
Kram

Dagdrömmar och verklighet sa...

Härligt att handla med bonuspengar!! Bara gå och plocka allt man vill ha!! =) Om ni har svårt att köpa upp hela summan kan nog jag pröjsa er och skicka med en liten lista till nästa sväng.. =) Hoppas ni får en mysig barnfri kväll!!!

Kram kram

Kamomilla sa...

Trevlig shopping, utan vidare!!