torsdag 19 juli 2012

Mera stuga

Hej!
Nu är vi hemma igen efter några sköna dagar i stugan. Vi har haft två dagar med sol och bad, igår åkte vi ut med båten till en ö och fick lite sol och plask med fötterna i havet. Jag är en som älskar att bada annars men iår har jag inte doppat mig än, det är alldeles för kallt! Signe fick gräva med sin hink och spade iallafall. :)
Nu är vi som sagt hemma och jag väntar på att få inreda i köket! Som jag har längtat efter det!
Tänkte visa några bilder från hallen i stugan. Mina föräldrar har målat ett klädskåp vitt, samt ett litet skåp från 1800-talet eller äldre. De hittade en spegel som matchade skåpet också. Trappan till övervåningen som skymtar i spegeln ska målas. Golvet är original och vitsåpat. De funderar dock på att måla det. I anslutning till hallen finns förutom trappan till övervåningen en nyrenoverad toalett med dusch samt köket.
Önskar er en fin kväll!
Kramar

9 kommentarer:

Grodmamman sa...

Mysigt att ha en sådan stuga att åka till. Jag har inte heller badat i år och börjar tvivla på att jag kommer att göra det.
Kram

Dagdrömmar och verklighet sa...

Badkruka!! vi har allt badat både jag och P, tyckte inte det var så farligt kallt heller men någon sa att det var 17-18 grader så jag ska nog ha det osagt.. =) Jättefin "stuga" de har dina föräldrar, en riktig pärla. Vi får tacka för vår visit hos er, kan säga att vi hann med färjan precis, men det var på håret!

Ha det så gott! Kram

Hem och Lycka sa...

Åå så fint!

Lamporna över vårt köksbord köpte vi för en sisådär 4 år sedan, minns dock inte var men tror att de är av märket Bloomingville. Vi har det tyvärr inte i butiken.

kram Mia

Tinas bo sa...

Ser superfint ut!!
Härligt att ha en stuga...:))

kram Tina

Unknown sa...

Va underbart fint det ser ut! Så härligt med en stuga. Märta är en Irländsk röd setter, fyra år gammal. Vi har en tik till på nio år, Mimmi.
Visst är det underbart med hundar!!:)
Kram Pia

Titti sa...

Vad mysigt det ser ut !!! Spegeln föll jag pladask för ;)
Tänk vad mycket vit färg kan göra !!!!
Kram Titti

Marie sa...

Vad mysigt det ser ut i stugan!

Inget bad för mig heller än i år, undrar om det blir något alls?

Kram Marie

Queen of Kammebornia sa...

Vad fint!

STENLYCKA sa...

Hejsan!
Äntligen ett livstecken från mig på din underbara blogg. Har haft en skön semester och
gjort massor med härliga saker under dessa veckor.Därför har det varit tyst från mig. Nu är jag inne på min sista vecka och får försöka komma in i rutinerna igen inför jobbet nästa måndag.
Önskar dig en allt gott, njut av de sista dagarna i juli!
Kram Raina