torsdag 12 januari 2012

My new friend

Här står den, min nya snygga vän, som gör mig sällskap på dagarna när jag grejar i köket. Snygg att titta på, mycket bra ljud, praktisk att flytta med sig i sommar när man solar i trädgården eller grillar på altanen. Både praktisk och fin alltså, precis i min smak. ;)

Ang förra inlägget, det är självklart att man ska ha vad man själv vill eftersom det ju är man själv som ska bo där. Dock måste jag, eftersom vi fick synpunkter av försäljaren vi var och träffade i måndags, ifrågasätta om allting verkligen är så opraktiskt som han säger. Jag menar, det är ju många andra barnfamiljer som har det kök jag eftersträvar.. Så för försäljarens del kanske det mest handlar om att försöka sälja t.ex. en granitskiva för 40000:-? Men inte vet jag.. Och jag måste klargöra en sak, jag vill inte ha ett kök som bara jag valt ut. Vi är två som ska komma överens. Vi har dock olika åsikter om saker och ting, och det gäller väl att ge och ta.. Jag har valt bort ett smeg även om det tar emot.. Men det platsbyggda skafferiet håller jag stenhårt i.. :)

Ha en fin kväll!

Kram Anna

4 kommentarer:

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

det där är min favorit också......min favoritpryl här hemma ....*ler

Kram från Göteborg och mig.
Pernila

Ekomam sa...

Hej Anna! Så klart att ni ska välja det ni vill ha. Mina snabba tips är sådana: Det man vill ha, kan man tänka sig att ge och kämpa lite extra för. Så är det bara. Men om man sätter in något man inte vill ha, är det värre. Prova att träffa en kvinnlig säljare.... kännde att jag fick mer för det estetiska där :) Vi har öppna hyllor - var gång jag använder något som stått ett tag sköljer jag och torkar med handduk innan jag serverar i det. Vi har vit porslinsho - visst det blit lite märken och är mer ömtåligt. Men vad är inte det i ett hus? Jag skurar gärna och gnor lite extra för att få ha den. Vi har skafferi - för att det fanns redan. Vårt är som ett eget rum och ligger dessutom så til så att det är kallt. Och då vi drog om värmesystemet i huset valde vi att inte ha något just i det rummet. Så mitt korta svar skulle vara. Allt går!!! Även i en tre-små-barns-familj ;) Lycka till!
Kram Carolina

STENLYCKA sa...

Vilken fin pryl och användbar både ute och inne.
Läste först nu ditt förra inlägg om ditt nya kök. Det är klart att du skall göra precis som ni känner för,vi har olika smak och vad andra tycker skall du inte bry dig om. det är du som skall trivas och använda köket.
Vi gjorde om vårt kök för tre år sedan och jag är så nöjd med det och det som jag är allra lyckligas över är mitt skafferi.
Kram och ha en skön helg hoppas solen lyser även på dig idag!
Raina

Domus Dulcis Domus sa...

Åh säger jag bara! Jag vill också ha en sådan radio.