fredag 13 maj 2011

Lite mera trädgård..

Hej!


Måndag igen! Denna helgen har gått i 200 km/h. Det började med att jag fick feber och frossa i fredags eftermiddag. Alltid lika roligt när man har hela helgen planerad. Det gick dock över och jag kunde gå upp tidigt och åka till Ullared med mina tjejkompisar som jag bestämt. Signe var med och även min lillasyster. Hon fick gå med mig och köra shoppingvagnen medan jag körde barnvagnen. Perfekt hjälp. När jag kom hem framåt kvällen var det dags att duka i församlingshemmet och förbereda en massa eftersom vi skulle ha dop på söndagen. När det var dags att gå och lägga sig ville Signe absolut inte sova i sin säng fast hon var jättettrött så vid halv tolv gav vi upp (efter 3,5 timme) och lade henne i vår säng för att slippa gå upp och putta i nappen.. Då somnade hon direkt. Jag med, eftersom jag varit vaken sen klockan fyra. Och igår som sagt var det dop. Lilla stumpan skrek under hela dop-ceremonin eftersom hon var så övertrött och somnade som en stock när det där hemska vattnet var borta och jag stod och vaggade henne. Gästerna tyckte jag hade en snygg dans-uppvisning.. hihi, ja mamma-dansen får vi kalla den! Pust vad skönt nu när det är över. Signe har fått så mycket fina presenter, jag får visa er när hennes rum är klart. Det är tapetsering, golv-läggning och golv-lister kvar. Min pappa skulle nog komma och hjälpa sambon med tapetsering i veckan så förhoppningsvis går det snabbt nu på slutet.I veckan ställde jag ut min korgstol i trädgården. Och ett litet lejon i sten fick ligga och vakta i rabatten.


Tack för att ni tittar in här trots att jag är världens sämsta bloggkompis just nu. Det är bara så mycket annat man ska hinna med att göra när man väl har tid..Kram /Anna

5 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej
Ibland är det tufft, men vad skönt att allt gick bra tillslut.
JA det var verkligen kul att träffas..
ha en skön dag
kram
sandra

Grodmamman sa...

Ja, jösses vad mycket det är emellanåt! Här är det ganska fullt program också.
Skönt när dopet är över. Mycket arbete innan, men samtidigt mysigt. En liten milstolpe i ens barns liv!:)
Kram

STENLYCKA sa...

Låter som att du haft en tuff period, förstår att det är skönt när allt är över.
Vad fint det blev med korgstolen i trädgården, hoppas du hinner sitta där och njuta i sommar.
Kram Raina

Lilla huset på prärien sa...

Ja - ta det lugnt du bara! Bloggtiden den kommer när den kommer. Mellanåt är JAG den värsta bloggisen faktiskt... men så kommer jag igen ett tag och tycker det är kul igen :) Eller hittar tiden i alla fall... :)

Kram Jenny

Marie sa...

Hej Anna!

Kul att du kom på loppisen och lilla Signe var ju bedårande söt.
Visst är det kul med dop och liknande tillställningar, men oftast är det väldigt skönt när det är över, hihi.

Ha en bra vecka!
Kram Marie