tisdag 21 december 2010

Lite juligt

Hej!
Tänkte visa er min ena adventsjusstake. Tog bilden för några dagar sen så på bilden är inte det fjärde ljuset tänt, hihi. Sen har jag min julkyrka jag köpte på loppis förra året, den gillar jag. Jag har lagt en batteridriven ljusslinga i den som lyser fint på kvällen.
Tv-rumsbordet ska målas vilken dag som helst.. tänk om man hade obegränsat med tid på dygnet. Man kunde ju få bestämma själv när man vaknar på morgonen att idag behöver jag nog 48 timmar istället för 24, som att jobba övertid i sitt eget liv liksom.. men det skulle nog bli lite tråkigt det med.. Man får väl istället lära sig att prioritera det som är mest viktigt, vad är ett målat bord mot att få tid tillsammans med de man tycker om..
Jag hade lite bryt härom dagen på allt jag vill göra här hemma, och jag ville att vi skulle bestämma hur vi skulle göra med köket eftersom jag snart blir lite ledig mellan examen och bebis, då har jag ju tid att måla och greja tänkte jag.. men som sambon sade; du ska ta det lite lugnt nu den sista tiden och inte stressa så över allt du vill göra.. och han har nog rätt, det är så mycket jag vill göra och jag ser inte alltid min egen begränsning just nu, igår var jag klippte mig, var hos barnmorskan och gjorde massa ärenden på dan, var ute och gick en timme, köpte julgran med sambon, lagade mat och lagade julgodis.. sen hade jag så ont i höften så jag knappt kunde gå på kvällen.. ;)Ha det gott alla julegrisar!

Kram /Anna
Kika gärna in på de andras julglimtar från sina hem, som var temat i Fabriken idag.

8 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hallå!

Super fin adventsljusstake!

Önskar dig en God jul! Kram Maria

Grodmamman sa...

Förstår att du vill göra massor, men jag håller med sambon!:) Ta det lugnt och vila upp dig för vad som komma skall!:)
Kram

Grodmamman sa...

Läste din kommentar efter att jag läst här. Sonen tappade en kopp varm o´boy över magen för en vecka sedan imorgon. 2%-iga brännskador till följd. Inte lätt att bandagera och få det att sitta kvar.
Kram

Designe sa...

Haha..jaa, tänk om man kunde köpa sig lite tid eller be om mer tid!:) Det går alldeles fööör fort och det är ju som mysigast i december innan jul tycker jag. Själva julafton är ingen favorit för mig men däremot juldag och annandag! :) GOD JUL PÅ DIG! kram

Unknown sa...

Jag vill bara titta in hos dig och önska dig en riktigt fröjdefull jul! KRAM Petra, Romantiskahem

Jennyshemochharmoni sa...

Hej tjejen! Vad fint du har gjort!! Superfin ljusstake :) Vet du, det var du som vann mina strutar :) Maila mig din adress så skickar jag dem. Stor Julkram Jenny

jennyshemochharmoni@gmail.com

Ann-Catrin sa...

Hej Anna!

kikar in till dig och önskar dig och de dina en härlig jul!
Tänk nästa jul har ni små barnfötter där hemma som vill träffa tomten

Stor kram
Ann-Catrin

Nordisk gammelt sa...

♫•♥•.¸ღ God jul ღ.•*♥•♫