torsdag 17 december 2009

Snabbvisning!

Hej!

Jag gör ett snabbt inlägg idag, jag ska snart åka på praktik. Gör de sista dagarna nu, sen ska jag skriva tenta innan det är lite jul-ledigt.. =) Hade tänkt ha tentan klar imorgon men den planeringen sprack, eftersom jag råkade ut för en sprängande huvudvärk i veckan som inte ville ge med sig på flera dagar. Jag har därför inte orkat med vare sig tenta eller något pyntande.

Jag tänkte att ni kanske vill se några glimtar ur hemmet efter lite förändringar som gjorts sen jag visade dessa rummen sist.

I hallen har nu den vackra spegeln fått komma upp. Jag tänkte ha en byrå under, men jag tyckte bättre om det här alternativet efter lite ommöbleringar.. imorgon kanske det har ändrat sig! ;) I en gammal resväska har jag lagt en grangirlang med ljusslinga i, den ger ett fint ljus på kvällarna. På väggen jämte har en knoppbräda fått komma upp, ni ser den i spegeln om ni tittar noga. Något annat som kom med är kartongen sen vi köpte teven som står i rummet intill.. hihi.. det bjuder jag på.

Här är vi i nytapetserade och inredda tv-rummet. Det var här de två vita sofforna stod innan. Nu har vi bara en, den andra får stå i övre vardagsrummet tills vi har bestämt oss. Jag ska få ett par gamla fåtöljer av mina föräldrar som jag tror kan passa bra här. En hissgardin ska sys och matta ska inhandlas så det är lite pyssel kvar. Ser ni det fina bordet? Det är gissningsvis från slutet av 1900-talet.. hihi.. det ska målas. Ser ni något annat som är nytt?

Min nya kristallkrona i antik stil. Här fotade jag mot den andra väggen där teven står, så ni ser tapeten vi valde här. En fondvägg, men lite lagom färgstark för vår smak. =)

Ha ett fint slut på veckan alla goa, tack för att ni kikar in här!
Kram /Anna

17 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vad fint ni börjar att få!:) Snygg tapet ni satt upp. Och nu fick du mig sugen på att sy linnegardiner till vårt vardagsrum!:) Hade lite funderingar på det innan, men nu är jag ganska övertygad om att jag ska fixa detta efter jul.
Lycka till med tentan!
Kram

Photo by Maria sa...

Så fint.. Spegeln är jättesnygg.. Och tapeten gillade jag med..:-)

Ha det så bra nu och Lycka tillmed tentan..

Kram
Mia

Kamomilla sa...

Oj, vad roligt att se. Krisatllkronan är jättefin!

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Men så fint ni får det Anna , måste kännas ljuvligt !
Fondtapeten är så snygg !
Lycka till nu !
Kram/Lotta

Tidsmästarinnan sa...

Hej vännen,
å vad kul att få kika in, och vad fint!! Gillar verkligen lampan också, jättecool...
Ta hand om dig så huvudvärken håller sig borta nu.
Julekram!
Susanne

Snövita drömmar sa...

Det var en fin spegel det.
Ha det så bra

MiaMaria sa...

Hej Anna!

Vilka fna bilder....fråm ert hem....

ÖÖnskar dig en skön helg!!!
MiaMaria

Malin K sa...

Heej Anna!! Väldigt fin lampa du har satt upp! Me like! =) Får nog komma på en ny inspektionsrunda snart, det händer ju grejer hela tiden! Vi ses! Kram Malin

Lilla huset på prärien sa...

Hej Anna!!

Vad fint ni börjar att få det! Jättefint i hallen och vardagsrummet ser stort och härligt ut. Det känns som om man aldrig är färdig med hus helt enkelt. Det är alltid någonting man vill byta ut eller någonting som ska fixas. Ni har i alla fall köpt ny TV - det skulle jag behöva göra :)

God Jul och kram från Jenny

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Men så fint ni har fått Anna! Kristallkronan och gardinerna var underbara. Och så fint med fondtapeten mot det ljusa! Riktigt vackert hem du har!

Lycka till nu med både tenta och praktik. Du är sååå duktig!

Ha en riktigt GOD JUL vännen!

KRAM Anita

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Vad kul att tapetsera och göra fint. Det blir jättefint hemma hos dej. Jag längtar till vi kommit så långt med bygget, tänk att få börja måla, tapetsera och INREDA! Härligt.
Ha de så gott i det härliga vintervädret
Kram Marie

Domus Dulcis Domus sa...

Så fint det blir, hm den där tapeten känner man ju igen! Ja här är det fullt upp, hinner inte riktigt med bloggandet just nu men jag kommer väl igen!

Lilla Blanka sa...

Hej goa Anna!

Åh vad roligt det är att göra om, och vad fint det ser ut!
Kristallkronan är jättefin!!!

Kram
Mia

Marie sa...

Hej Anna!

Vad fint det ser ut, underbar kristallkrona och tapeten ser supersnygg ut!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Ann-Catrin sa...

Godkväll goa Anna!

Hoppas tentan gick bra.. hemskt när man får spn huvudvärk så där som inte ger sig!

Ni har väl så fint hemma.. kan se att det börjar växa fram så vackert...
jättefint verkligen

varm kram
A-C

lottens vita och gröna sa...

guuu anna vilken spegel alltså, helt ljuvlig och kronan då ohhh vad fint ni har det! önkar dig tenta lycka en härlig julvecka!
varmkram lotten

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

De e bara jag som tassar in och önskar en riktigt God Jul !
Kraam/Lotta