tisdag 17 november 2009

Uppigande!Hej!

Tack för alla stärkande ord! =) Flera av er var intresserade av Christofers seans-besök förra veckan. Han fick besök av en man, men han kan inte riktigt komma på vem det kan vara.
I helgen har vi varit på årsfest, haft en hemma som slipat golvet på ovanvåningen, krattat och kört löv.. faktiskt var det mest jag som arbetade- Christofer satt på åkgräsklipparen och samlade upp löven i en uppsamlare medan jag bar över dem i en kärra. Sen åkte vi ut i skogen med dem och använde all vår kraft till att få av de blöta löven av kärran.. och jag kan säga att den träningsvärk jag har i mina ben nu är värre än efter hårdaste träningspasset! ;)
Ovan ser ni en present jag köpte till mig själv efter att ha klarat praktiken. En vit kotte som just nu får stå och visa upp sig på en bricka på matsalsbordet.. =) Man måste ju få pigga upp sig själv med presenter ibland eller hur? Något annat som piggar upp är att jag vunnit ett tröstpris hos goa Karin som har bloggen Karin Krut. Kika in till henne- hon skriver så härligt och visar de finaste av saker!
Kram /Anna

13 kommentarer:

Grodmamman sa...

Grattis till vinsten! Och det är väl klart att man ska ge sig själv presenter ibland!:)
Föreläsningen handlade om "Genus och jämställdhet" och var riktigt bra. Värt sina tre timmar även om jag hellre varit hemma och ätit tårta med sonen. Jobbar Elin i kommunen så var hon garanterat på samma, då alla skulle gå på den.
Kram

Vitt och nött sa...

dom där kottarna är så fina!! fina bilder!

får ja länka till dej från min blogg?

ha en bra kväll!
kram ellen

Photo by Maria sa...

Självklart måste man uppmuntra sig själv ibland med lite presenter :-) Kotten är jättefin..

Ha en bra natt och en härlig onsdag..

Kram
Mia

Kamomilla sa...

Vilken fin kotte!
jag ska nog kika in hos Kari, det gör jag alltid nu och då.

Tidsmästarinnan sa...

Presenter till sig själv tycker jag MYCKET om... och din kotte var precis en sådan jag hade kunnat ge bort själv (till mig alltså, hehe!)
Kram kram goa du!
Susanne

Karin Krut sa...

Hahaha!! Den målaren visst allt vad han pratar om.. för visst är det så att när man ska vänta lite så blir det aldrig gjort :) Kotten är jättefin! Jag röstar alltid FÖR att man ska få belöna sig lite :) Jag belönade mig igår med en tur på myrorna... och som jag blev belönad ;) Världens fynd..
Ha en skön,.. helg blir det väl att önska nu ;)
Kram Karin

Maria - Villa Krutbruket sa...

Samma här, hela nästa vecka blir att förbereda inför advent.. Sätta upp ljusstakar och ute girlanger m.m. ROLIGT! :)
Kommer bli lite uppiggande med lite mer ljus och advent mys..

Kram kram Maria

bykerstin o. butikblandannat sa...

Åå gillar kottar av alla dess slag! va fint du arrangerat med brickan på bordet. När vi flyttar till hus (i vår!) så ska jag skaffa såna fina som du har och sätta ut i trädgården.. hm kanske på grindstolpar kunde bli fint.. Till butiken har vi köpt in så fina ljusstakar där man sticker ner själva ljuset i en kotteliknande fot. Kram Kerstin

Anci sa...

Hej !
Tack för kommentaren på min blogg ! Jag blev glad för den :)

Det är bra att man kan ge presenter till sig själv också.

Trevlig helg !!

Kram
Anci

Snövita drömmar sa...

Kikar in här och ska kolla vidare nu vad som bjuds... Ha det fint!

Lilla huset på prärien sa...

Vad häftigt det där med seans! Jag blev jätteinspirerad och har nu gått och anmält mig till en storseans de ska ha i grannkommunen :) Hur kul som helst!

Fin kotte!

Kram Jenny

Lilla Blanka sa...

Hej goa Anna!

Grattis till att du klarade praktiken! Och vilken fin kotte, riktigt fin!!!

Kram
Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon Anna. Grattis till vinsten, bloggvinster är alltid kul. Det där med seans lät spännande. Och löv, fy fabian vi har våra kvar. Hoppas nu inte det spöregnar denna helg också. Tror vi har samma smak du och jag, jag har också en vit kotte och samma lilla kungakrona. Såklart man ska ge sig själv små presenter, den var du väl värd.
Ha en mysig fredag
Goa kramen
AnnaMaria