onsdag 9 september 2009

Fynd!


Halloj!

Hoppas alla har det gott. Nu är det höst utanför Skattkammar-hemmet. Löven har börjat falla och luften känns högre och svalare, även om jag hörde att det skulle bli lite varmare igen. Jag har fullt upp nu med praktik så jag hinner tyvärr inte njuta så mycket av den sista sucken av sommaren som är kvar när det gäller grönska, kvällar på altanen o.s.v. men jag får ta vara på tiden som blir! =)

För någon månad sen var jag på Gekås i Ullared 2 gånger på 2 veckor. Jag hittade faktiskt ett par saker som jag tyckte var riktiga fynd i köks-inredningsväg!
2 vita bakburkar i melamin. Först köpte jag en, den stora, men vid andra besöket var jag tvungen att ha en till.. =)
Dessa fina burkar hittade Malin vid första besöket. Jättefina tyckte jag, som gillar burkar i alla de slag, och som faktiskt har lyckats fynda flera gamla varianter den sista tiden.. kan det bli så att jag får mitt efterlängtade skafferi någongång så är det ju bra att hamstra upp eller hur!? ;) Dessutom är de ju väldigt fina att ha framme..


Som här på skänken i köket, med några gamla kakformar i eller lite spets.. Den här tapeten är väl ingen favorit, men den är inte prio ett. Men det kommer.. ingen brådska.. =)

Nu ska jag på föreläsning innan praktik ikväll, och jag har visst ganska bråttom nu, som vanligt!! :)

Ha det gott alla! tack för att ni kikar in!

Kram /Anna

9 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Åh, Ge-Kås i Ullared.. Min favvo affär.. Jag skall inom där i oktober och sedan blir det i december för julhandel..
Fina fynd du hittade där..

Kram
Mia

Grodmamman sa...

Snygga bunkar du köpt och burkarna var också jätte fina!
Förstår inte, gillar du inte den gula tapeten med bården?!?;) Antar att det kommer att bli vitt så småningom!:)
Kram

Lilla huset på prärien sa...

Åh vilka fina skålar Anna! Nästan värt att åka till Ullared bara därför tycker jag :) Det går lätt ett par tusenlappar när man är där minsann. Brukar åka dit nu inför stundande födelsedag för sonen och julen också och bunkra upp med klappar av olika slag... ja och sen det obligatoriska tvätt- och sköljmedlet förstås ;)

Kram Jenny

MiaMaria sa...

Hej!

Vilka fina fynd...har planer på att ta en trip det är SÅ många år sedan jag var där så kanske dags för att ta sig en tur nu.....

Ha det så bra!
MiaMaria

Maria - Villa Krutbruket sa...

Heej!

Åh vilka fina vita skålar, såna har jag tittat på ett tag. Kanske ska ta en tur till Ullared, aldrig fel med en tripp dit :D

Jag ska först och främst läsa Matte A och Matte B sen ska jag läsa en administration utbildning. Det är mitt jobb som vill att jag ska kompentens utvecklas inom mitt jobb. Är ju frisör i botten!!
Har väl ingen större lust att läsa matte men har ju inget val eftersom jag saknar betyg i det ämnet..

Ha en bra dag tjejen! KRAM!

Domus Dulcis Domus sa...

Jag har då aldrig blivit något Ullaredsfans men vem vet man kanske skall tänka om..... fina skålar och burkar var det ju i alla fall. Det där med tapeterna kan jag förstå, här var det bårder högt och lågt när vi flyttade in, men det fixar ni lite pö om pö. Vi har fortfarande bårder kvar på övervåningen, men färgen känns ändå "rätt" ok så det får vara ett tag till. Oj då det blev visst en lång comment Kram Ulrika

Hanna sa...

Tack för titten, så mycket fint.
Hanna

Hem och Lycka sa...

Ullared har en hel del fint tycker jag! Ska faktiskt dit i nästa vecka så jag ska spana ;-)

kram Mia

Stämningsfullt sa...

Hej!
Så fina köp du gjorde! Jag skulle också vilja åka dit :)
Kram!