fredag 21 augusti 2009

Kusten kusten, älskade kusten...

Denna sommaren har jag som de flesta andra tillbringat en hel del tid på Västkusten.. denna veckan har jag varit i Kungshamn, samt Ljungskile. När det är sånt här väder som på bilden är det helt ljuvligt! Jag som älskar att bada i havet tar varje tillfälle jag får..hihi. I måndags åkte jag med tre kompisar till den ena tjejens stuga i Kungshamn. Där var vi ute och gick, solade, badade, drack vin, åt gott och spelade spel i ett par dagar. Mycket trevligt! I Onsdags åkte jag in till Lidköping och lunchade med svärmor, åkte sedan hem till familjen på kvällsmat och sedan åkte jag till Ljungskile med mina pojkar (d.v.s. Christofer och Frasse). Igår blev det sol och bad på dan och räkor och vin på kvällen på altanen.. mmm... Idag vaknade vi till regn så vi fick ganska bråttom hem, åkte via en loppis men när vi skulle öppna dörren var det stängt. Dåligt tycker jag när det är skyltat från vägen. Men men, det fanns nog någon mening med det också-plånboken kanske är nöjd! ;)
Ikväll ska Offe spela match, så jag tänkte måla lite och greja lite..
Trevlig helg önskar jag er!
Kram /Anna
Tack för alla gulliga kommentarer jag får!

8 kommentarer:

chokladblomma sa...

Kusten är härlig!!

Tänk, den där butiken visste jag inte om. Tack för tipset!! Fast å andra sidan har jag aldrig varit inne i Vara... Och jag bor 25 minuter därifrån! Kanske är det dags att ta en tur däråt?

Ha en bra helg och måla fint!!
Kram

Grodmamman sa...

Härliga dagar ni haft på kusten!
Tack för vägbeskrivningen till butiken. Får se när jag hinner ta en tur dit!:)
Kram

promenader på landet sa...

Vilken vacker bild jag njuter! Ha en skön helg! Kram Maria

Domus Dulcis Domus sa...

Hoppas på att få till någon mer utflykt till kusten innan hösten kommer alltför mycket. Får se om husvagnen får luftas lite till. Spänningen var total på matchen ikväll, men det slutade ju gott tack och lov. Kram Ulrika

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ohh vet du Anna... det är typ 100 år sedan jag har varit till västkusten. Och mina grabbar har ALDRIG varit där. Det är såå vackert. Nä nästa år kanske vi styr bilen dit.

Bilden var otroligt vacker!

Ha en fortsatt trevlig helg!

KRAM Anita

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej hopp...men du har ju nära hit ialla fall:))

Kusten är underbar..har campat i uddevalla i år..sedan blev det en sväng till Tanumshede o Grebbestad!
Finns många pärlot..åker alltid till smögen/kungshamn varje år...men detta år har det inte blivit av...än! Älskar att strosa på smögenbrygan!

Kramis ♥

Skomakartummen sa...

Vilken bild... ett dop låter inte helt fel. Västkusten är härlig, bodde i Uddevalla när jag pluggade på högskolan, hade nog blivit kvar på västkusten om det inte varit att kärleken bodde kvar här *ler*

me and alice sa...

Åh så vackert!
Där skulle jag kunna tänka mig att bo!!!
Hoppas du mår bättre nu! Har haft samma sjukdomskänsla här också. Det bryter inte riktigt ut....
kram susanne