lördag 13 juni 2009

Läkande

Hej!
Gissa vad jag råkade ut för igår? Jo det roliga som har benämningen magsjuka. Jag vet inte när jag drabbades senast, jag brukar vara ganska tålig. Igår morse gick jag upp för att åka till en naprapat. Jag förstod redan i duschen att det var något, fick gå ur duschen tre gånger. Jag tänkte ändå att "det går nog över" så jag väntade tio minuter till, men det blev bara värre. Då ringde jag till naprapaten. Och jag måste ge ett stort fång med ris till dem, eftersom jag måste betala fast jag blev sjuk. Det var "för snabbt inpå" sade han. Men frågan är hur man skulle gjort annars?! Jag mådde ju bra när jag gick och lade mig på kvällen. Jag hade gärna åkt, men då hade de fått torka både det ena och andra efter mig, det kan jag lova! Jag säger bara fy för folk som inte kan ha minsta förståelse för att man kan bli sjuk, om jag hade krockat på vägen in och blivit förd till sjukhus hade jag ju enligt deras principer fått betala då med.
Jag menar, inte nog med att man ska behöva ligga i magsjuka en hel dag utan att få i sig ett glas vatten ens, man ska få betala som straff också!!! Dessutom fick jag en fruktansvärd huvudvärk på eftermiddagen, så ni kan ju förstå att jag inte var mitt bästa jag igår..


Nåväl, idag mår jag bättre, även om jag är mycket svag och har ont i magen. Tyvärr är jag en sån som vill bli frisk med en gång, jag började städa toaletten imorse innan frukost, duschade och åt lite filmjölk. Sen tyckte jag att det var lika bra att tvätta sängkläder och handdukar också. Jag vet jag är skadad efter mikro-biologi kursen och från jobbet inom sjukvården, vill få bort alla bakterier. Insisterade på att sambon skulle dammsuga och jag kastade lite boll med Frasse. Hur tror ni jag mådde sen?
Så nu klippte jag ner mina pioner, lade dem i en skål med vatten, tillsammans med ett par ljus och nu ska jag bara ta det lugnt i soffan, med några tidningar och lite blåbärssoppa eller grönt te.
Inom feng shui står rosa för läkande och rött ger energi, så vi kan ju hoppas att detta arrangemang hjälper ;) Om inte annat är det ju fint att titta på, dessutom luktar det så gott.. =)

Jag skulle vilja börja packa lite, ni vet man blir ju så rastlös av att bara ligga en hel dag! men jag ska inte, jag måste bli lite starkare först, imorgon kanske..


Hoppas ni mår bättre än jag!
Kram /Anna

16 kommentarer:

Titti sa...

Hej
Fint med blommorna & ljusen.Tycker ochså det är trist när sjukvården ej kan acceptera om man ringer sent återbud. Har råkat ut för det ochså. Krya på dig!
Kram

Emil och Alma sa...

Krya på dig Anna och vilken fin blogg du har :) Kram Emil och Alma

JAG! sa...

Nämen usch!!! Jag vet faktiskt inte hur det är att vara magsjuk, har aldrig varit det. Men jag kan bara tänka mig de värsta och sedan lägga på diarré och spya i allt..hahaha. Hoppas att du blir bättre till veckan i alla fall. På tisdag så ska tydligen gubben i loppisbutiken i Vara få in fina grejer..jag vet inte, men jag kommer att åka dit och kolla i alla fall....Krya på dig nu. Puss å kram.
P.S underbart med både ljus och pioner, mina favorit blommor när det kommer till doft. Mysig bild.

Grodmamman sa...

Fint arrangemang du har gjort!
Fy för magsjuka! Ta hand om dig nu så att du får tillbaka krafterna!:)
Kram

Jenny sa...

Å fy sjutton, jag lider verkligen med dig! Skönt att du känner dig lite kryare nu, jag tror helt klart det är pionerna ;) Tack söta du för din kommentar hos mig! Den gick rakt in i hjärtat och jag blev så GLAD!! Stor Bamsekram (på avstånd)!!

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

Photo by Maria sa...

Usch och tvi för magsjuka.. Det bästa med den sjukan är iaf att det brukar gå över snabbt..
Krya på dig..

Kram
Mia

IKT i min vardag sa...

Pioner är ju bara så vackert! Min svägerska ska eventuellt ha pioner i sin brudbukett i augusti om det går att ordna.

Hoppas att du känner dig piggare nu vid det här laget. Elaka naprapater dessutom...

Kram

Tidsmästarinnan sa...

Oh, fy... krya på dig vännen!
Kram Susanne

lottens vita och gröna sa...

ohhhhhhhh vilka bilder måste tillbaks och kika på den ljuvligaste av pioner mmm! hoppas du mår bättre, jag är lite seg idag med med det är sååå sjävförvållat, var på tjejmiddag igår...

varmkram lotten

Domus Dulcis Domus sa...

Usch, magsjuka det är inge vidare! Krya på dig! Kram Ulrika

Millas hem sa...

Ja, det är väl inget man håller på att ljuga om...magsjuka alltså!

Dålig stil av dem att säga att du ändå måste betala naprapaten när du blev sjuk, det är ju inget man kan veta ett par dagar tidigare direkt!
Fint arrangemang med pionerna!

Tänkte tipsa dig om bordet jag har ute, liknande finns på Rusta, Ica Maxi kanske i träfärg, men det går ju bra att måla ett par varv! Målning är ju vi(bloggare)ganska vana vid! :)
Ha en fin söndag!

Kram Camilla

Lallis - liv och leverne sa...

Vilka härliga bilder.
Men inte lika härligt med magsjuka!
Krya på dig gumman.Kram!

Helena sa...

Stackare! Usch vilken oförstående naprapat, jag skulle nog börjat gråta...hihi! Sån är jag! Hoppas du mår mycket bättre idag! Ha en skön söndagskväll! Kram Helena

Villa Hemma sa...

Blärk, magsjuka är det värsta som finns... du skulle åkt dit o smittat dem :D

- jenny

Marie sa...

Hej Anna!

Hoppas du mår bättre idag, blä för magsjuka! Min Vera fick magsjuka inatt så nu går jag bara här och väntar om någon av oss andra tre också ska få eländet!

Ljuvliga bilder, pioner är ju bland det vackraste som finns!

Kramar Marie

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Vilken dum naprapat ! Sen kan dom själva ringa och avboka en annan två minuter innan , när man både fixat barnvakt och tagit ledigt från jobb , så gör min tandläkare ibland FY!!!
Hoppas du e pigg och kry nu !
Härliga rosa bilder !
Kram/Lotta