måndag 15 december 2008

Krångel, lusse och hyacinter..

Så har det hänt. Blogger vill inte längre ha mina inlägg och ibland kommentarer, utan har beslutat sig för att utesluta mig ur blogg-gemenskapen! Jag har försökt föra över bilder ungefär 700 000 gånger i helgen.. nu förde jag över 1-2 åt gången och då gick det efter ett tag..

Vissa gånger kan jag inte lämna kommentarer till er andra.
När jag skriver inlägg så kan det ibland inte sparas automatiskt utan det står FEL med röda bokstäver..

Som pricken över i:t så sade en vän till mig igår att det inte går att komma in på min sida. Om man skriver i adressen i fältet kommer man till en blogspot-sida, jag provade själv igår.. Vad är det för fel? Någon annan som har samma problem?

Jag kan dock tipsa er som inte kommer in på min sida när ni skriver adressen, gå in på google och sök istället..sök på annas skattkammare så finns jag med där..

Ja nu fick jag ju inte chansen att önska er alla en trevlig lucia och tredje advent.. så jag får göra det i efterskott ytterligare en gång!
Min helg har tillbringats med fika flera gånger om, luciatåg i kyrkan (min syster var tärna), julhandel, god mat och goda vänner, lussande och dans.. Mycket trevligt, men igår var vi helt slut både jag och sambon. =)
Min syster var tärna när högstadie-eleverna hade luciatåg i kyrkan på fredags-morgonen, jag och mamma var och tittade.. Sen fikade vi innan jag åkte till jobbet. Mysig start på helgen!Passar på att visa mina hyacint-arrangemang också.. man vet aldrig när jag får chansen igen! ;)
Jag har använt två tekoppar som krukor.Två hyacinter har jag planterat i trälådor med texten God Jul..De har jag faktiskt köpt på Gekås i Ullared för flera år sedan.Såhär ser det ut i mitt köksfönster inför jul.. Stjärnan är också köpt på Gekås i Ullared. Tyvärr har det vita landskapet i bakgrunden nu nästan töat bort.. Det som var så mysigt..Ha en trevlig vecka allihop, den sista innan julveckan börjar..
Jag har fortfarande inte förstått att det är jul snart.. Jag hänger inte med i tempot, i mitt huvud är vi fortfarande i oktober..
Men det kan ju bero på att det har varit en jobbig höst.. För er som inte vet om det, har jag varit sjukskriven pga stress och depression.. Det blev bara för mycket tidigt i höstas och kroppen sade ifrån på allvar.. Sedan dess har jag gått som i ett vakum, huvudet har inte hängt med alls. Jag glömmer saker, har ibland ingen lust till något och har aldrig varit så trött i hela mitt liv.. Nu börjar det bli bättre, men det är olika dagar..
Så nu vet ni varför jag varit lite snål med inlägg och kommentarer vissa perioder..
Jag har helt enkelt försökt lära mig att lyssna på kroppen. Bloggen ska inte vara stressande, utan det vill jag göra bara för att det är så roligt! Så när jag är lite låg eller stressad kanske inte inläggen duggar lika tätt, men jag hoppas ni har förståelse för detta..
Familjen, sambon och vissa vänner har varit otroligt stöttande, tack för att ni finns, ni som står kvar i ur och skur, som visar vad äkta vänskap är och som visar förståelse för att jag inte är på topp jämt eller orkar med vissa saker..
Stor kram till er alla!
Anna

14 kommentarer:

Grodmamman sa...

Skönt att höra att du mår bättre! Och visst är det så, att i nöden prövas vännen!
Tråkigt att blogger krånglar för dig. Det har hänt någon enstaka gång för mig, men inte alls så mycket som du beskriver.
Kram

Vit Gladiolus sa...

Så tråkigt med blogger, hoppas att det ordnar sig!!
Fina lådor som det står god-jul på!
Kraaaaam

Millas hem sa...

Hejsan!

Jag var inne och kikade hos Jema Rose och där fanns en beskrivning och en direktlänk hur man gör flingor. Inte alls svårt!
Tycker också att det är fint!
Lycka till och ha en bra dag!

Kram Camilla

Ett skönare liv sa...

Va underbart me snö utanför fönstert :):)
ha de fint!
kram nadja

Lilla huset på prärien sa...

Hej kära Anna! Jag har inte haft några problem att komma in på din sida som tur är. Och vilka fina blomsterarrangemang du har gjort. Själv har jag faktiskt precis stått och bundit mossa på en stjärna för en stund sedan. Min minsting sover och jag ska hämta de andra kl 14. Skönt med en stund för sig själv!

Tråkigt att du mår dåligt fortfarande men skönt att höra att du tycker att det börjar bli lite bättre i alla fall. Det är viktigt att ta hand om sig själv och lyssna på kroppen - bra att du gör det!

Önskar dig en mysig vecka!

Kram Jenny

Helen sa...

Jag har haft samma bekymmer att lämna kommentarer på vissa bloggar, så himla irriterande och trist!

bykerstin o. butikblandannat sa...

Hallå där!
Va drygt med teknik-krångel på bloggen...
Men ser att du fått ut några härliga trälådor på nätet.. och koppar med hyacinter. My favourites!
Känn dig inte stressad för blogginläggen. I alla fall så slutar inte jag med att gå in å kika här även om det skulle dröja mellan inläggen :) Jag hade uppehåll hela sommaren och trodde inte att nån skulle komma ihåg mig, men det gjorde ni och det är så skönt att man kan ta bloggandet lite mer efter hur man känner!! :)
Sköt om dig!
Kram Kerstin

Designe sa...

Hej! Vilken otur du haft med bloggandet och tråkigt att höra att du inte mått bra och kanske fortfarande har sviter av det! Hoppas att du sakta men säkert mår bättre snart! Roligt att du tar dig tid att titta in hos mig lite då och då trots allt!

Jättefina hyacintplanteringar du har gjort! Stor Kram på dig! :)

annashusidingtuna sa...

Sådana trälådor som du visar är så fina skulle vilja ha ett helt dussin.
Hoppas att det ordnar sig med teknik problemen på din blogg och jag håller med dig om att en blogg inte ska stressa en utan ge kraft i stället.
Kram Anna

Marie sa...

Hej Anna!

Vad jobbigt när det strular med blogger, har hänt mig då och då, men inte sådär omfattande som för dig.

Ta nu hand om dig och lyssna på kroppens signaler, lova mig det!!

Många kramar
Marie

Lilla huset på prärien sa...

Hej Anna! Bara jag som är in här och smyger lite... hoppas allting är bra med dig och att du njuter av en slapp o mysig jul!

Kram Jenny

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

God Jul & Gott Nytt År Anna =)

Kram Anita

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Jag har oxå problem med blogger ibland och det kan göra mej tokig! Vad skönt att det går åt rätt håll med dej, håller med om att det varit en tuff höst, min bror dog på nyårsafton förra året och jag har nog inte riktigt fattat det riktigt förrän nu så jag har oxå varit så trött, en trötthet som knappt går att beskriva men jag vet att du förstår vad jag menar. Då är det tur att man har förstående vänner och familj runt sig. Mina inlägg är inte så täta heller men är inte stressad över det. I början var jag det och hade prestationsångest men nu bloggar jag när jag känner för det och tycker att du ska göra det samma.
Ha en kanonskön jul nu så hörs vi igen efter helgerna
Kramar Marie

lottens vita och gröna sa...

ha en underbar
julhelg anna!

varmkram lotten