måndag 17 november 2008

Småbarnsmamma och utmaning!

Hej!

Här kommer ett inlägg från småbarnsmamman.. hihi.. Frasse sover så jag passar på att sitta vid datorn lite.





Idag blir det bara valp-bilder.. jag vet, jag har inte så mycket att bjuda på just nu.. men förhoppningsvis vaknar mitt pyssel-behov i takt med att julen närmar sig.. dessutom ska vi ju göra om i gästrummet innan advent så då kanske jag har mer att visa i inredningsväg..





Jag har blivit utmanad av Anita, plus av en till som jag tyvärr inte kommer ihåg vem.. =/


Reglerna och utmaningen lyder:
Länka till dem du fått utmaningen ifrån och berätta 7 saker om dig själv, alldagliga som knäppa. Utmana 7 st andra bloggar i slutet av inlägget genom att berätta deras namn och länka till dem...




Så här kommer de sju sakerna om mig själv..

1. Jag är en människa som har nära till känslor, både skratt och tårar, och är jag stressad kan jag gå igenom alla tänkbara skepnader över en dag.. haha, låter som en labil psykopat, men så farligt är det inte.. Är jag dessutom trött kan det dock hända att sambon kallar mig för gravid kobramamma som hugger på allt.. hihi..

2. Jag älskar djur och har haft husdjur sen jag var liten. De första vi hade var en kanriefågel som hette Jocke(?), en katt som hette Tiger samt sköldpaddor.. Fast när jag blev äldre var det bara hästar som gällde. När jag var 11 år fick jag min egna häst som hette Dandy. Han och jag hade roligt ihop i många år.

3. Jag är en kvällsmänniska och har faktiskt ofta varit så morgontrött att jag inte vaknat när klockan ringt! Jobbar ofta natt som ni kanske förstår..

4. Jag är och förblir en obotlig gottegris! Har jag något beroende så är det nog choklad.. hej jag heter anna och jag är chocoholic! inte konstigt att man är lite rund.. Därmed har jag sällan kakor och godis hemma, när jag väl har det finns det risk att det försvinner fort som ögat! Nu är kylen fullproppad med frukt men konstigt nog försvinner inte det lika fort som choklad.. =)

5. Jag är ofta VÄLDIGT nogrann och engagerad när jag väl får tummen ur, när jag väl går in för något gör jag det helhjärtat. Ex; Jag hade jobbat som en blå i tre nätter och sovit fyra timmar efter sista natten. När jag vaknade började jag greja lite hemma.. När sambon kom hem fyra timmar senare var jag i full gång med att skura köksskåpen! Då hade jag inte ätit än. Önskar dock att dessa energi-kickar kunde komma oftare!

6. Jag och min sambo C gick i samma klass i högstadiet! Kärleken slog dock inte till då, utan flera år senare. Nu har vi varit tillsammans i 7 år i februari, bott ihop i 5,5 år och varit förlovade i 2 år i februari.

7. Jag drömmer som så många andra att öppna en egen inredningsbutik.. Det kanske snart blir av eftersom sambon tycker att vi snart kan ha loppis här hemma! =)





Ja det var sju saker om mig själv det..
Jag skickar vidare utmaningen till;
My lovely things
Karin Krut
Skatan
Grodmamman
Kära Stina
Lilla Blanka
Vita ranunkler

Jag kommer inte ihåg alla som haft utmaningen, så ni får anta den ni som vill!

Ha det gott i höstrusket, här regnar det och blåser ihärdigt.. Vilken tur att man har en vovve som ska ut minst varannan timme? =)
Kram /Anna ♥

18 kommentarer:

Designe sa...

Vilken söt liten vovve! Bedårande!..kul att läsa om dig oxå! Här snöade det nyss, stora lapphandskar!..Kram :)

Skatan sa...

HEj och tack!

Måste först instämma med Designe - er lilla vovve är farligt söt! Ibland svider det att vi inte kan ha djur. Sambon är allergisk och jag kan ju inte gärna byta bort honom mot en valp...Jag skall ta mig en funderare på utmaningen. Jag brukar vara lite dålig på att haka på dem, men jag tackar för att du tänkte på mig!

Stor kram :)

Grodmamman sa...

Jag har redan gjort denna utmaning. Om du vill läsa den så finns den under etiketten utmaningar.
Så söt hundvalp ni har! Här ville sambon ha hund ett tag, men när jag sa att då måste man ju gå ut oavsett väder då slutade han!=) Jag är ingen djurälskare på det viset att jag skulle vilja ha egna, så jag sa att ville han ha hund så fick han ta hand om den helt själv!=)
Kram

annashusidingtuna sa...

Fin blogg!
Hittade till dig när tidsmästarinnan länkade till dig när du hade tävling.
//Anna

lottens vita och gröna sa...

ohhhhhh ljuvlig lite frasse, grattis lilla mattemamman!
mmm får nog med kalla mig chocoholic..anna skipper skulle svimma, men det är ju sååå gott till kaffet!
ha det bäst varmkram lotten

Träningsvärk Med Jeanette sa...

Men så söt!
Jag gissar att du har det väldigt gosigt!!
Det är så hemtrevligt o familjärt med hund.
Vi har/hade en liten pudel, men när barn 5 kom hann vi inte med så han bor nu hos mina föräldrar - mkt bra lösning. Vi träffas ofta o är hundvakt när de reser + att han har det ju superbra. Men visst fäller man en tår när man åker hem ibland..
Kvällspromenaderna i spöregn saknar vi dock ej. ;)
Kram Jeanette

Anonym sa...

Hej svejs i lingonskogen!

Kul att du gillade mina ljusstakar, lite annorlunda!

Vad kul att läsa lite om dig.
Fin blogg!

Vilken härligt charmig valp!

HA DET GOTT.
Kram Bodil.

MiaMaria sa...

Så söt...

Lycka till inne hos mig!
MiaMaria

Vikeskärs hem och vardag sa...

Tack :) Just nu flödar energin hos mig. Hoppas du får din energi med snart. Vilken söt vovve :) Jag vet hur det är att springa stup i ett med en valp. Men det lönar sig i längden :) Trogen vän!
Kram Annika

Marie sa...

Vilken liten sötnos Frasse är!
Kul att få veta lite mer om dig, punkt nr.1 låter som mig, hihi. Tack för att du tänkte på mig, men jag har gjort den här utmaningen en gång förut under min bloggtid, så jag hoppar nog över den här gången. Hoppas det är ok!

Ha en trevlig kväll!
Kramar Marie

Hem och Lycka sa...

Å guuuud sååå sööööt! kram

Lilla huset på prärien sa...

Vilken absolut bedårande liten hund du har! Åh så söt! Min hund ligger här och ser ledsen ut för han har fått tratt på huvudet, slickar sår på sin svans bara för att jag har trimmat den. Där finns alltså ingenting... han tycker bara det kliar och så börjar han slicka frenetiskt - och DÅ blir det ett sår som blir infekterat :( Knäpp hund!

Kul att läsa om dig!

Kram Jenny

bykerstin o. butikblandannat sa...

Å hihi va roligt! Jag ska ta mig an utmaningen i nästa inlägg! Roligt, för jag känner igen mig i flera av dina grejer som du nämnde, typ att skura skåpen fast man är astrött och hungrig. Får man ryck så får man... Min Johan fattar nog inte hur jag orkar.
Vänta nu, har ni blivit med valp???
Kram Kerstin

Vero sa...

Trevligt att läsa din blogg.

Trevlig kväll!

Anonym sa...

Hej tjejen!

Tack för fina ord om min skänk mm.

Här är det kallt som bara den och fortsätter det så kan vi snart åka skridsko på vaår damm.
Skåne vår Westie var ute på isen ikväll när vi satt i hot tuben.
Men den höll som tur var!!!!!
Annars hade det blivit isdopp,haha.

Ha det gott!

Kram Bodil.

Unknown sa...

Ooh så söt!! =) Nu har du lite *pyssel* med den ett tag framöver..massor med kärlek och *ramar*!! =) Klart att du måste ta dig en sväng till Lustfyllt! Helt klart värt en runda!! Ha en underbar dag! kramar Malin

Ann-Catrin sa...

Oh jag riktigt ryser av bilderna på din lila vovve...
helt bedårande söt!!

Förstår du är helt uppslukad nu!!


Kram och trevlig helg
A-C

Ann-Catrin sa...

...hmmm glömde ju skriva att det vra väldigt roligt att käsa på mer om dig!!

kram igen!