torsdag 25 september 2008

I Like

I like tävlingar.

Här kommer några tävlingar ni inte får missa!


Gå in på;

Lottaspace

Bland kuddar och busiga barn

Hedvig och jag

Jag måste vara den mest otekniska människa på denna jord. Jag har försökt gång på gång att lägga ut bilderna som hör till två av länkarna ovan, men det går inte. Jaja, nu har jag tipsat er om finfina vinster iallafall, hehe..Jag har nackont/nackspärr. Ja det fattades bara det. Efter två dagar hemma och ett besök hos en styck kiropraktor (och därmed både praktiktimmar och ett antal hundralappar förlorade) gick jag igår till praktiken med inställningen att "jag måste ju försöka". En dag, sen blev det ännu värre. Men jag kämpar på, för i helgen ska jag nämligen unna mig något man borde göra varje årstid. Vad, får ni se efter helgen, jag lovar att ta lite bilder och visa er.


Igår stannade jag i en liten antikaffär på vägen hem från praktiken (ja SÅ ont hade jag inte minsann, så jag inte orkade spana in fina grejer). När jag hade lagt grejerna jag var intresserad av på disken och gick en sväng till i den lilla butiken, sa ägaren;


-Efter vad jag kan se på grejerna du lagt här, så gillar du den där stilen, med spetsar, vita möbler och silver..


-Ehh, ja det stämmer bra


-Ja vi ska faktiskt göra en sån avdelning här i butiken, med den stilen.. Vitmålade möbler, gamla fönster, spetsar och så.. ja man måste ju hänga med i trenderna..


Låter fint för mig!! =) Sambon blev så överväldigande glad när jag kom hem och visade mina inköp.. not.

Jag har så mycket nya saker att visa så det kommer ta flera inlägg.. Och vi får väl se hur lång tid det tar, med den här takten på blogginlägg! =/
Idag visar jag gårdagens fynd.. Dessa vackra ting var det alltså som fick butiksägaren att genomskåda min stil..


Trevlig helg allihop! Vi ses nästa vecka! Kram /Anna

9 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Tjusigt! Vilken tur du har som har en sådan antikaffär i din närhet. Då kan man ju åka inom där när som helst och bli inspirerad och shoppa på sig lite ;)

Trevlig helg till dig!

Kram Jenny

Grodmamman sa...

Tur för dig att få en sådan affär så nära!=)
Otur att du har ont!
Ha en bra helg du också!
Kram

Viola sa...

Hejsa, ja du verkar verkligen ha en skattkammare hos dig, vilka rara fynd och härligt med en butiksägare förstår vad man gillar, ha en riktigt skön helg, här är en med alltid ond nacke, jobbar alltid för många timmar vid datorn, ha en riktigt skön helg, kramis VIOLAN

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Välkommen tillbaka. Vilka fina saker du köpt, är oxå på jakt efter gamla lakan. Det var loppis i folkets hus hemma i helgen men en tjej hann före mej på lakanen där, suck, hon tog allihop men de kostade bara 10 kr/styck och det var egenhändigt gjorda spetsar på dem !!!
Kram Marie

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja men gissa om jag skulle göra vad som helst för att få en sådan butik när mig!!! Härlig butiksägare som förstår sig på trender =)
Alltså vilka fynd!

Men attan att du ska ha så ont... så trist! Ja jag hade en otrolig nackspärr i vintras. Jag kunde inte ligga ner i sängen utan jag fick sitta upp. Jag gick till en vanlig massör. Och hon gjorde en engergimassage. Vet du det släppte!!!

Kram Anita

Dicksonska våningen sa...

Ska bli roligt att se vad du har hittat mer :)
Dessa saker var ju jättefina och de kommer att pryda sin plats!
Kram Annika

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Me like to dina fynd !! Förstår inte varför din sambo inte gillar dem :-)
Det är många antik/loppis affärer som förstått att det här med vitmålade möbler och vissa saker som hör till är inne nu och vet att ta betalt oxå , hmmm synd !!

Kram/Lotta

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Du har nåt litet inne hos mej.
Kram Marie

MiaMaria sa...

Hej Anna!

Stackare där som har ont....

Vilka fin köp du fick med dig hem, vilken härlig butik.

HA´det så gott denna veckan!
MiaMaria