måndag 12 maj 2008

Vackra detaljer

Hej alla!
Vart tog det varma vädret vägen? Idag har det varit tio grader kallare här än de varit de senaste veckorna.. Vi har blivit bortskämda med sommarvärme! Men man får inte klaga.. Det är inte alla som får njuta av 25 graders värme i början av Maj! =)

Det har varit lite mycket här det sista, så jag har tyvärr inte riktigt hunnit med att kika in till era fina bloggar som jag brukar.. ikväll är jag hemma själv (jag har en sambo med ett brinnande fotbollsintresse..), så jag har väl en del härliga inlägg att läsa! Härligt! Minst lika bra som inredningstidningar, nästan bättre eftersom man får så härlig kontakt med alla goa bloggerskor! =) På tal om inredningstidningar så köpte jag Lantliv och Drömhem och trädgård för några dagar sen och satte mig och läste i trädgården.. sen fick jag se att jag visst redan köpt det numret av Lantliv! Herregud, ibland börjar man undra..

Idag blir det lite fler detaljbilder från den mäktiga staden Rom (i brist på annat! hihi) Jag kunde inte sluta förvånas över alla fina detaljer, statyer, marmorpelare och gamla ruiner med utsnidade mönster. Längst ner ser ni berömda Fontana di Trevi. De andra är detaljer från ett stort område med ruiner, som en gång varit ett enormt palats för kejsarna, Palatino.

Ha en bra vecka! Nu ska jag kika runt hos er andra bloggare.. Kramar /Anna

5 kommentarer:

My Lovely Things sa...

så fina bilder..
Ja i dag har det vart lite svalare!!

Men så underbart med sån värme i helgen..
h adet så gott ..
kram anna

MiaMaria sa...

Hej!

Härliga bilder!
Visst har det varit lite kallare idag. Själv har jag varit på fotbollsträning med den yngsta och gissa om jag frös....

Må så gott!
MiaMaria

lottens vita och gröna sa...

halloj, visst är det märkligt att ena dan nästan vara svullen av värmen och nästan skaka av kyla...värmer mig här med lite härliga rombilder! varmkram lotten

MormorRuthsAnn sa...

Vilka härliga bilder...här var det ju stukatur också...fniss!

Oj, vilken skillnad det var i temperatur idag. När de sa frostvarning i natt så fick jag nästan hickanfall....jösses har typ 10 byttor/krukor i trädgården med sånt som inte tål frost...lite senare så tror jag fabro väder menade längre upp i norr....blev genast lugnare.

Kram, ha en fin vecka!
*Ann*

IKT i min vardag sa...

Tycker att det är skönt att värmen försvann. Nu är det lite mer normala temperaturer för årstiden. Det är inte kul när allt blommar över för fort. Men visst var värmen go så länge den varade!