torsdag 11 juni 2015

Klänning, vikvägg till salu och tankar


Hej! 
Hoppas ni har det fint i solen? 
Jag fotade med kameran och skulle göra ett inlägg via datorn, men den kunde inte ansluta till nätverket så det fick bli inlägg mha mobilen istället! 
Jag ville bara visa min nya sommarklänning. Vet ni jag insåg för ett par veckor sen att jag hade fel storlek på väldigt mycket kläder i min garderob. Jag har nog vetat innerst inne att jag behöver byta ut dem, men ni vet att ekonomin är ju inte den bästa när man renoverar samtidigt som en är föräldraledig. Men så för ett tag sen hade min mamma gjort en rensning i sin garderob och gav mig fina tunikor, baslinnen och jeggings, ja lite blandat av sådant jag behövde. Då blev det ju lite väl fullt i min garderob och jag fick börja rensa ur, på den vägen är det. På loppisen sålde jag en hel del kläder och hade ju tänkt spara alla pengar som kom in... Men.. Jag hittade en så ljuvlig puderrosa klänning som jag var tvungen att köpa. Så nu försöker jag sälja mer av garderoben så jag kan unna mig något mer.. ;) 
Den här vikväggen är f.ö. Till salu om någon är sugen. 2000:- maila mig vid intresse. 
Och mina tankar går ofta till försvunna Lisa. Hoppas innerligt att hon kommer fram välbehållen. Mammahjärtat knyter sig vid bara tanken att inte veta.. Kinnekulle ligger inte så långt bort och några i min närhet är involverade i sökandet. Massa tankar till Lisas familj och anhöriga 💜💜💜 

Kram Anna 

2 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Underbar vikvägg Anna!
Ja, fy jag har tänkt en hel del på flickan, hoppas innerligt att allt blir bra och att hon kommer till rätta.

Vår lilla Ella är en blandning mellan amerikansk cockerspaniel och holländsk spaniel, så utseendemässigt är den blandningen väldigt lik springerspaniel.

Tittade på er Frasse och de är lika. Ella börjar få riktigt lurvig valppäls, så jag hoppas att den slätar ur sig och blir blankare och slätare när hon får sin riktiga päls :)

Kram och ha en in kväll!
Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fin klänning, underbar färg. Och
jättefin vikvägg.
Oerhört tragiskt med Lisa, det slutade
ju illa. Tankarna går såklart till
hennes familj.
Kramar/AM