torsdag 23 april 2015

En dag på ängen Myror är spännande, om de håller sig på avstånd.. ;)
 
Hej!
Den här veckan då det varit nästintill sommarvärme vissa stunder, har vi spenderat mycket tid ute såklart. Igår packade vi fika-korgen och gick till ängen med några andra mammor och barn. Lek, fika och foto blev det, blandat med lite prat mammor emellan, om allt och inget. En riktigt härlig dag helt enkelt, och miljön där är fantastisk nu, med alla vitsippor bland de gamla ekarna. Det var här vi tog våra bröllopsfoton, och det väcker såklart fina minnen när man går där.. :)

Hemma känns det lite som jag fastnat. Jag kommer ingenstans när det gäller inredningen. Jag vill mycket men kommer liksom inte dit. Det känns som om jag vill tömma hela huset på allt och börja om! Skulle kanske behöva ett par veckor hemma själv, så jag fick plocka loss! :) Jag har nog lite inspirationsbrist just nu, blandat med tidsbrist. ;) Ute har vi dock planterat lite och fixar med lite allt möjligt samtidigt som vi planerar våra stora projekt.
Hoppas ni har en fin dag!
Kram Anna

3 kommentarer:

Anneli sa...

Så vackra foton!
Det är ju underbart fint alla dessa vitsippor...........

Jag förstår precis vad du menar med inredning, känner ofta så jag med..............man har en bild i huvudet hur man vill att det ska se ut, men så får man inte till det.
Inte lätt..........

Fick du mitt meddelande om vikskärmen?
Om du ska sälja den så vill jag gärna köpa tillbaka den.

Du får ha det gott,
kram Anneli

Hanna sa...

Så vackert med alla vitsippor.
Fin blogg
Ha en bra kväll!
Hanna

Erikslundsliv sa...

Fina bilder! Vitsippor är så vackra, här har de första just slagit ut så snart är hela skogen och gården vit av sippor. Läste om din brist på inspiration, jag tror att just nu är man mer sugen på att vara ute och inredningen får vänta och istället satsar man på "utredningen"! Fiffigt ord eller hur? Ut och njut så kan man vara inne när det blir grått och trist ute!
Allt gott, Ann