torsdag 6 mars 2014

Vardagsrum

 Vardagsrummet just nu
 
Den här kudden i rosa fick flytta in i soffan, rosa är ju hett i vår och en av mina favorit-färger så den trenden hakar vi gärna på! ;)
 
 Har plockat bort det mesta i fattigmanssilver, ville ha en lättare känsla, men dessa raringar och ljusstakarna på byrån fick stanna kvar.
 
 I fönstret samlade jag ihop några små flaskor och skålar i glas, den ena skålen är fylld med rosa rosblad.


 På byrån; mitt canvas-dokument fick komma fram igen i en vit ram. Spegeln och gipsfrisen är loippisfynd.
 
 Den lite mindre fina sidan av vardagsrummet, med tv:n (som jag skulle vilja ha i ett skåp men mannen vägrar) och valvet (som jag vill slå igen för lättare möblering). Trådkorgen är en favorit, hittade den på loppis i höstas.
 

Hej fina ni!
Hoppas ni mår bra! Jag och Tage kör enligt ett visst mönster denna veckan; amma-somna-bajsa-byta-vakna-amma-bajsa-byta-vakna-amma... han har varit lite orolig på förmiddagar och kvällar lille gubben, och sover gärna längre perioder mitt på dagen och eftermiddagen. Men överlag är han väldigt snäll och lugn och allt går väldigt bra. Jag försöker ta dagen som den kommer och släppa allt annat än barnen, men det är svårt. Jag vill gärna hinna med tvätten, städet, disken, bloggen.. ja ni vet hur det är.

Önskar er en fin dag!

Kram /Anna

2 kommentarer:

Anneli sa...

Mysigt ni har det!
Minns hur det var med småbarn, inte lätt att hinna med allt, eller rättare sagt det gjorde man inte!
Men man måste bara ta tid att njuta av de små bebisarna, det går såååå fort över de första månaderna.

Ha det fint,
Kramar Anneli

Åsa sa...

Härligt! Släpp allt just nu, det är ju bara en kort tid och njut av den stunden du och Tage har nu. Snart är han större och kan vara med på ett annat sätt. Förstår ändå inte hur du hinner med allt, du har ju alltid några projekt igång och alltid så fint hemma, det är nått jag avgudar dig för, det är ju inte så lätt som småbarnsförälder.

Kramis från Åsa